Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από μια δροσερή μαργαρίτα για να απολαύσεις στο μπαλκόνι σου. Μάλιστα αν σχεδιάζεις να πας τριήμερο στο εξοχικό σου τότε η ιδανική παρέα δεν είναι άλλη από τη Don Julio.

40 ml tequila Don Julio
20 ml  Cointreau ή Grand Marnier
20 ml χυμό από φρέσκα lime
Αλάτι
Πάγο

Εκτέλεση

Περνάμε το χείλος ενός ποτηριού του κοκτέιλ με μια λεμονόκουπα και το ακουμπάμε σε ένα πιατάκι με αλάτι για να κολλήσει το αλάτι στο στόμιο του ποτηριού.
Προσθέτουμε την τεκίλα, το triple sec και το lime σε ένα σέικερ με πάγο και χτυπάμε απαλά.
Σουρώνουμε το ποτό στο ποτήρι, στο οποίο έχουμε προσθέσει τριμμένο πάγο (βάζουμε 6 παγάκια στο blender ή τα σπάτε μέσα σε πλαστική σακούλα) και απολαμβάνουμε.
Γαρνίρουμε με μια ροδέλα από lime.

Η τεκίλα Don Julio 70 Añejo Claro είναι ένα μοναδικό προϊόν. Επαναπροσδιορίζει την κατηγορία της τεκίλας Añejo ενσαρκώνοντας την πλούσια πολυπλοκότητα μιας κλασικής Añejo σε ένα ποτό που φιλτράρεται & αποχρωματίζεται για να αποκτήσει ξανά τη δροσερή γεύση αγαύης που συναντάμε σε μια Blanco. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από τον ίδιο τον Don Julio Gonzalez to 2011 ως “el Primer Añejo Cristallino” και αποτελεί άλλη μία εξέλιξη στην κατηγορία της τεκίλας ως η πρώτη λευκή Añejo παγκοσμίως.  Η Don Julio 70 χρησιμοποιεί προσεκτικά επιλεγμένη, ώριμη μπλε αγαύη και αποστάζεται σε χάλκινους άμβυκες. Παλαιώνει για 18 μήνες σε βαρέλια ex-Bourbon από λευκή Αμερικανική δρυ και στη συνέχεια υποβάλλεται σε φιλτράρισμα με άνθρακα, για να αποκτήσει ξανά τις βασικές νότες εσπεριδοειδών μιας τεκίλας Blanco. Έτσι δημιουργείται μια συνδυαστική γευστική εμπειρία: στην αρχή νότες εσπεριδοειδών και βοτάνων και στο τέλος γεμάτη, γλυκιά και απαλή επίγευση βανίλιας. Η Don Julio 70 προσελκύει τους πελάτες που εκτιμούν τα εκλεπτυσμένα ποτά , είτε για να τα απολαμβάνουν μόνοι τους είτε για να τα μοιράζονται με φίλους. Η Don Julio ως ηγέτης της κατηγορίας, προσφέρει μία χαρακτηριστική γκάμα προϊόντων και συνεχίζει να εξελίσσεται.