Τα τελευταία χρόνια, η πανδημία κατέστησε σαφές ότι είναι απαραίτητο για όλους μας να αλλάξουμε πορεία, προχωρώντας σε δράσεις που είναι ευεργετικές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την κοινωνία. Η ανάγκη για βιώσιμες λύσεις και ενέργειες που θα στηρίξουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες παρουσιάζεται πιο επιτακτική από ποτέ. Η Teleperformance Greece, μια εταιρεία που οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον με εθελοντικές δράσεις αλληλεγγύης, προχώρησε σε μια νέα πρωτοβουλία υποστήριξης των δράσεων της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”.

Μια κουζίνα αλληλεγγύης για όλους!

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι εδώ και αρκετά χρόνια γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση. Ξεκίνησε μαγειρεύοντας φαγητό σε δημόσιους χώρους της Αθήνας για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, εμπνέοντας κι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν παρόμοιο δρόμο και να δημιουργήσουν κοινωνικές κουζίνες ανά την Ελλάδα. Όσο σημαντικό έργο και να προσφέρει όμως μια ομάδα, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι πολλές και η υποστήριξη μέσα από ιδιωτικές πρωτοβουλίες μπορεί να κάνει τη διαφορά και να είναι ζωτικής σημασίας. Για τον λόγο αυτό, η Teleperformance Greece που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Customer Experience Management στην Ελλάδα, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών που διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό το έργο και την καθημερινότητα του «Άλλου Ανθρώπου».

Οι δράσεις υποστήριξης της Teleperformance Greece για το «Σπίτι του Άλλου Ανθρώπου»

Η εταιρεία, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας και του πυλώνα Citizens of The World με επίκεντρο την κοινωνία και τον άνθρωπο, δημιουργεί για τον «Άλλο Άνθρωπο» το «σπίτι» που του αξίζει. Η Teleperformance Greece ανέλαβε εξολοκλήρου το κόστος της ανακαίνισης και της ενοικίασης για δύο χρόνια, του νέου χώρου που θα στεγάσει τις δράσεις του «Άλλου Ανθρώπου». Ο ανανεωμένος χώρος που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό, έρχεται να στεγάσει τις προσπάθειες όλων των εθελοντών με ουσιαστικό τρόπο. Η ανακαίνιση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2022 και ολοκληρώθηκε στα μέσα Μαρτίου. Ο χώρος ήδη λειτουργεί πλήρως προσφέροντας καθημερινά υποστήριξη σε περισσότερους από 250 επωφελούμενους. Ο στόχος της δράσης είναι τόσο να λειτουργήσει ανακουφιστικά για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όσο και να διευκολύνει την κοινωνική και εργασιακή τους επανένταξη.

Μια εταιρεία με «παράδοση» στην κοινωνική προσφορά

Η Teleperformance Greece, είναι μια εταιρεία που ξεχωρίζει για την έμπρακτη συνεισφορά της προς την κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια. Στοχεύει στην υλοποίηση πρωτοβουλιών που έχουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο τόσο για την κοινωνία, όσο και το περιβάλλον. Στο επίκεντρο όλων των δράσεων της εταιρείας βρίσκονται οι ίδιοι οι άνθρωποι της Teleperformance Greece συμμετέχοντας πάντα ενεργά μέσω του εθελοντισμού.