Η Tidal είναι μία παγκόσμια μουσική και ψυχαγωγική πλατφόρμα που ανήκει στους καλλιτέχνες μέσω της οποίας οι καλλιτέχνες και οι φαν έρχονται πιο κοντά με μοναδικό πρωτότυπο περιεχόμενο και αποκλειστικές εκδηλώσεις. Τι σχέση μπορεί να έχει η Tidal με τη Bershka; Λοιπόν, η Tommy Genesis, η επαναστάτρια βασίλισσα της ραπ βάζει την υπογραφή της στη νέα συλλογή της Bershka φέρνοντας τον δικό της ήχο και χρώμα.

Η συλλογή Seeing Sounds περιλαμβάνει κομμάτια που είναι σχεδιασμένα να αλλάζουν στα φώτα! Λαμπερά, ολογραφικά, με ανακλάσεις, στη συλλογή θα βρούμε puffer jackets, εφαρμοστά παντελόνια και μίνι φορέματα σε στιλ που παίζει ανάμεσα στο αγοροκόριτσι και το σέξι. Στα ανδρικά βρίσκουμε φούτερ και παντελόνια, ενώ κάθε αντικείμενο θα περιλαμβάνει και έναν κωδικό QR για μια δωρεάν 3μηνη συνδρομή στην πλατφόρμα Tidal.

Η Bershka λέει: «Όπου υπάρχει Bershka, υπάρχει μουσική. Έχουμε ενωθεί με την Tidal για να σας συνδέσουμε με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες όπου μπορείτε να μας βρείτε – στα καταστήματα, ηλεκτρονικά και από κοντά στις πιο εκπληκτικές συναυλίες – έτσι ώστε να ζήσετε τη μουσική όπως εμείς.»

Η κολεξιόν θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά την κυκλοφορία του νέου singleτης Tommy “Cinderelly”, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο https://tdl.sh/Cinderelly.