Χρυσόψαρο ή Καρχαρίας;

Θετικά χαρακτηριστικά Παιδί του Ποσειδώνα, φύση αμφιταλαντευόμενη, όπως και το σύμβολο σου, δυο ψάρια δεμένα μεταξύ τους, που όμως κολυμπούν σε αντίθετη φορά. Άνθρωπος συμπονετικός, εξαιρετικά διαισθητικός, με έντονη δημιουργικότητα και φαντασία. Δε μπορείς να αναλυθείς μέσα σε λίγες γραμμές. Με βασικό χαρακτηριστικό την αγάπη σου για το συνάνθρωπο και την προσφορά, δύσκολα πληγώνεις τους άλλους. Καλλιτέχνης, με μια σκέψη που λίγη μπορούν να αγγίξουν και να αντιληφθούν. Δεν βασίζεσαι σχεδόν ποτέ στη λογική, ακολουθείς πάντα την διαίσθηση και την καρδιά σου. Μπορεί να είσαι από μικρό, άκακο χρυσόψαρο, μέχρι καρχαρίας προκειμένου να υπερασπιστείς αυτούς που αγαπάς. Τρυφερός, δοτικός, συμπονετικός, γενναιόδωρος, εφευρετικός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν το πάζλ της πολύπλευρης προσωπικότητας σου. Ένας άνθρωπος που ξέρει να αγαπά, να δίνει, να μοιράζεται. Είσαι πάντα σε ετοιμότητα για τους αγαπημένους σου και παρά τη φευγάτη σκέψη σου, μπορεί να ξαφνιάσεις με το ρεαλισμό και την υπευθυνότητα που θα σταθείς σε ένα σοβαρό πρόβλημα. Η υπομονή και η κατανόηση είναι από τις μεγαλύτερες αρετές σου. Αρνητικά χαρακτηριστικά Δυστυχώς πολλές φορές μπορεί να επιδείξεις έντονη τάση αυτοθυσίας, ένα χαρακτηριστικό που οι άλλοι τείνουν να εκμεταλλευτούν. Δε σου αρέσει να ζορίζεσαι και μπορεί να πάρεις πίσω υποσχέσεις μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγεις να θρέφεις αυταπάτες, χτίζοντας ένα μικρόκοσμο για να εγκαταστήσεις μέσα τις ανασφάλειες σου. Ασταθής φύση, με έντονες κυκλοθυμικές τάσεις, που παραπαίει ανάμεσα στην απόλυτη μοναξιά ή την έντονη κοινωνικότητα. Είσαι εύθικτος και κλείνεσαι στον εαυτό σου, αγνοώντας πολλές φορές οι γύρω σου τι πραγματικά σου συμβαίνει.

Σαν Ιχθύς διαθέτεις: Ρομαντική φύση και έντονη διαίσθηση.

Σαν Ιχθύς αγαπάς: Την τέχνη, την προσφορά, τη δημιουργία.

Σαν Ιχθύς απεχθάνεσαι: Τις προθεσμίες, την πραγματικότητα, την αλήθεια(εάν αυτή πληγώνει.)

Εάν είσαι Ιχθύς πρέπει να ταξιδέψεις: Πορτογαλία, Γαλλία, Ιερουσαλήμ, Σαχάρα, Ικαρία, Παξοί, Ρόδος.

Πώς κατακτάται ένας Ιχθύς: Οι Ιχθύς είναι ρομαντικοί, ερωτικοί και τρυφεροί. Για να σε ερωτευτεί θα πρέπει να αγγίξεις την ψυχή του και να του βγάλεις τον καλό του εαυτό. Θα περάσετε από ατελείωτες συζητήσεις, τρυφερές στιγμές και ρομαντικά δείπνα μέχρι να σας ανοίξει την καρδιά του. Είναι πολύ επιλεκτικός.

Όταν ένας Ιχθύς ερωτεύεται: Θα είστε πραγματικά τυχερός εάν κάνετε τον Ιχθύ να σας ερωτευτεί. Είναι δοτικός, με τάση να σας κακομαθαίνει και γεμάτος εναλλαγές κι εκπλήξεις. Αφοσιωμένος στο σύντροφο του, έχει την τάση να κάνει τα προβλήματα σας δικά του. Θα χρειαστεί μόνο να παλέψετε την κυκλοθυμική του διάθεση και τα παραπονάκια του.

Τι δε λέμε ποτέ σε έναν Ιχθύ: Κάνεις λίγο πιο γρήγορα;

Για καυτό σεξ δοκίμασε: Παρθένος, Υδροχόος.

Ερωτεύσου γιατί σε ανεβάζουν :Δίδυμος, Ζυγός.

Ισχυρός Δεσμός: Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως.

Πίστη και αφοσίωση: Ταύρος, Σκορπιός, Ιχθείς.

Κράτα για φίλο: Λέων, Τοξότης.