Συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «GNTM», στο επεισόδιο που προβλήθηκε λίγο πριν από τον ημιτελικό, εξομολογούμενη πως ένιωθε ιδιαίτερα άβολα τη στιγμή που έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε.
Το ριάλιτι μόδας έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες θα μάθουμε ποιος ή ποια θα σηκώσει τον τίτλο του νικητή του φετινού κύκλου. Το βράδυ της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε μια απαιτητική δοκιμασία, με τη συμμετοχή-έκπληξη της Μπέττυς Μαγγίρα.
Στο τέλος του επεισοδίου, όλοι συγκεντρώθηκαν στο πλατό για να ακούσουν τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, που αποτελούνταν από τον Έντι Γαβριηλίδη, τον Λάκη Γαβαλά και τον Άγγελο Μπράτη. Τον ρόλο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ανέλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα έδινε τα «εισιτήρια» για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.
Ο Εντουάρντο και η Ξένια ήταν οι δύο παίκτες που βρέθηκαν στη δύσκολη θέση της αποχώρησης, περιμένοντας με αγωνία να ακούσουν ποιος θα συνεχίσει. Λίγο πριν αποκαλύψει την απόφασή της, η παρουσιάστρια δήλωσε εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά: «Αισθάνομαι πολύ παράξενα που είστε απέναντι μου. Αυτό το ντουέτο είναι κάτι που δεν θα σκεφτόμουν ότι θα δω σε αποχώρηση, αλλά μπορεί στον τελικό. Όσο περνούν οι μέρες, δυσκολεύουν τα πράγματα και για εμάς. Μας είναι πολύ δύσκολο και σε μένα πάρα πολύ, γιατί έχω δεθεί πάρα πολύ μαζί σας και σας έχω βάλει στην καρδιά μου και είχα την ευκαιρία να είμαι σ’ αυτό το “GNTM” που είστε και εσείς. Που είστε παιδιά που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό που κάνετε, που είστε φρέσκα, καθαρά και καλά παιδιά και έχετε αυτή την καλή ενέργεια και την καλή θέληση να πάτε παρακάτω».
Αμέσως μετά, συμπλήρωσε: «Το συναίσθημα σε αυτή τη δουλειά είναι το πιο σημαντικό, η ψυχή μας. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ξένια συνεχίζει μαζί μας και περνάει στον ημιτελικό», ανακοινώνοντας στη συνέχεια πως ο Εντουάρντο ήταν εκείνος που δεν θα συνεχίσει στο «GNTM».

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;

