Ετοιμάζεσαι για πάρτυ; Αν έχεις φτιάξεις ήδη την playlist τότε πρέπει οπωσδήποτε να βρεις ηχεία.Για πάρτι στην παραλία ή για το πάρτι πριν το φεστιβάλ, εξοπλιστείτε με τα Bluetooth EXTRA BASS ηχεία της Sony. Τα μοντέλα SRS-XB21, SRS-XB31 και SRS-XB41 είναι ιδανικά για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο. Αυτά τα ασύρματα ηχεία έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορούν να αντέξουν τους έντονους κραδασμούς των μπάσων, προσφέρουν λειτουργίες DJ και εξασφαλίζουν έντονο, βαθύ ήχο. Χάρη στο LIVE SOUND, ο ήχος είναι πολύ ρεαλιστικός, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην καρδιά της συναυλίας.

20180322113757_f275ade2

Τα μοντέλα αυτά είναι εξοπλισμένα με φώτα ηχείου που συγχρονίζονται με το ρυθμό της μουσικής. Φυσικά, είναι επίσης δυνατό να απενεργοποιήσετε εντελώς τον φωτισμό, εάν το επιθυμείτε. Τα φωτορυθμικά είναι ενσωματωμένα στα μοντέλα XB31 και XB41. Τα ηχεία μπορούν επίσης να τοποθετηθούν τόσο οριζόντια, όσο και κατακόρυφα, ενώ χάρη στη USB θύρα που διαθέτουν, μπορούν να φορτίσουν το smartphone σας.

 

 

Η 100% ιδανική κάμερα για να πάρεις μαζί σου στο φεστιβάλ: τεχνική τελειότητα σε ένα πολύ συμπαγές σώμα

Θέλεις να καταγράψεις κάθε στιγμή από το φεστιβάλ ή την συναυλία σε υψηλή ανάλυση; Αυτό είναι δυνατό χάρη στη APN RX0. Αυτή η φωτογραφική μηχανή ενσωματώνει την κορυφαία ποιότητα εικόνας της σειράς Sony RX σε ένα στιβαρό και εξαιρετικά συμπαγές σώμα. Είναι κατάλληλη για κάθε εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο, λόγω της αδιάβροχης της σχεδίασης, της ανθεκτικότητας σε χτυπήματα, αλλά και σε πίεση.

Capture

Η RX0 είναι ιδανική για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ταυτόχρονη σύνδεση με πολλές φωτογραφικές. Κάτι τέτοιο, σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες, βίντεο ή εικόνες σε εξαιρετικά αργή κίνηση και από διαφορετικές γωνίες.

Με ένα βάρος 110 γραμμαρίων και διαστάσεις 59 mm x 40,5 mm x 29,8 mm, είναι πολύ συμπαγής, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα, μια βραδινή συναυλία μέσα στη βροχή ή λειτουργία μέσα σε ένα σκονισμένο περιβάλλον. Είναι ιδανική για κάθε είδους εκδήλωση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και πολύ βολική λόγω του μικρού μεγέθους της.