Η ταλαντούχα Jennifer Lopez που μπορούμε να την αποκαλέσουμε, τραγουδίστρια, χορεύτρια αλλά και ηθοποιός μας δείχνει την αληθινή της πλευρά μέσα από το ντοκιμαντέρ της στο Netflix, Halftime. Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ κάνει δηλώσεις για την ζωή της καθώς και συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την μητέρα της υποστηρίζοντας ότι αυτή την έδερνε όταν ήταν παιδί.


“Η μητέρα μου έκανε ό,τι έπρεπε για να επιβιώσει και αυτό την έκανε δυνατή αλλά την έκανε και σκληρή. Σε έσπαγε στο ξύλο”. είπε.

Η JLo δηλώνει πως είχε μια περίεργη σχέση με την μητέρα της και μια μια αποφάσισε να φύγει από το σπίτι ξαφνικά στα 18. Η μητέρα της Rodriquez, παραδέχεται πως φερόταν σκληρά στην Jennifer αλλά και στις δυο αδερφές της. Η ένταση με την μητέρα της προκλήθηκε από τις διαμάχες που είχαν μεταξύ τους καθώς η Jennifer δεν ήθελε να διαβάζει για τα μαθήματα στο σχολείο αλλά να χορεύει.

“Η μαμά μου έλεγε “αν ζεις σ’ αυτό το σπίτι, θα μάθεις γράμματα. Μαλώσαμε άσχημα ένα βράδυ και έτσι απλά έφυγα” είπε η Lopez. Η μαμά της Lopez δηλώνει στο ντοκιμαντέρ “Δεν ήμουν η τέλεια μαμά. Το μόνο πράγμα που πάντα λέω είναι ότι ό,τι έκανα, το έκανα έχοντας στην καρδιά μου το μεγαλύτερο συμφέρον τους” .