Η Jennifer Lopez είναι πρόθυμη να τα αποκαλύψει όλα, με γούστο, για μια διαφημιστική καμπάνια. Η 53χρονη σταρ μοιράστηκε νέες εικόνες της καμπάνιας της που ποζάρει με ένα μόνο ζευγάρι κορδόνια JLo Jennifer Lopez για τα παπούτσια Revolve και τίποτα άλλο, στο Instagram της επωνυμίας της. «Ξεκινάμε σωστά την εβδομάδα με τη νέα #JLOJenniferLopez για @revolve pics», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόπεζ είναι γυμνή για διαφημιστική καμπάνια. Για τα γενέθλιά της πέρυσι, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο της ίδιας, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας όπου πόζαρε γυμνή, για τη σειρά JLo Body. Πόζαρε τόπλες και τον Δεκέμβριο για τη σειρά ομορφιάς της. Οι λήψεις της καμπάνιας ήταν πάντα αριστοκρατικές, φυσικά, και αποδεικνύουν τη θεραπευτική αγωγή αυτοφροντίδας της σταρ:

«Ποτέ δεν θέλεις να σε ακούσεις να δείχνεις υπέροχος για 50 ετών», είπε. «Θέλεις απλώς να σου λένε ότι φαίνεσαι υπέροχη, ανεξάρτητα από την ηλικία που είσαι. Και για μένα και για την εταιρεία, αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Δεν θέλουμε ο κόσμος να λέει ,φαίνεσαι υπέροχος για 60, 50, 40, 35. Θέλεις να πει, ουάου, φαίνεσαι καταπληκτική! Αυτό είναι μέρος του στόχου μας—να βοηθήσουμε όλους να νιώθουν ότι φαίνονται καταπληκτικοί ανεξάρτητα από την ηλικία τους, οπότε δεν χρειάζεται να ακούμε τόσο πολύ γι’ αυτό. Δεν έχει σημασία η ηλικία. Είσαι απλώς ο καλύτερος εαυτός σου, ό,τι κι αν γίνει».