Είναι αλήθεια πως όταν μια θεραπεία εμφανίζεται για πρώτη φορά στα σαλόνια ομορφιάς χρειάζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό και εμπειρία. Με τον καιρό βέβαια, και όσο η τεχνολογία εξελίσσεται υπάρχουν κάποιες θεραπείες που μπορείς να κάνεις μόνη σου στην άνεση του σπιτιού σου. Μια τέτοια φυσικά, δεν είναι άλλη από τη μεσοθεραπεία. Στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από την εξαφάνιση των ρυτίδων. Σε αυτό το μαγικό ταξίδι, δίπλα μας έχουμε τη Frezyderm με τη νέα premium σειρά αντιγηραντικής φροντίδας με τίτλο Diamond Velvet.Σχεδιασμένη με έμπνευση τις αισθητικές θεραπείες και συνενώνοντας κορυφαίες καινοτομίες, προσφέρει ολική επανόρθωση, νεανικότητα και σφριγηλότητα, καταργώντας τα όρια του χρόνου!   

1) Diamond Velvet Technology

H ειδική τεχνολογία υψηλής παραμονής στο δέρμα velvet in water καλύπτει μοναδικά τις ανάγκες του ώριμου δέρματος, προσφέροντας ασύγκριτα βελούδινη υφή χωρίς να ασφυκτιά το δέρμα, after-feel ενυδάτωσης, λάμψη, άμεση μείωση των ρυτίδων και εφέ πορσελάνινης όψης και οι λεπτοί κρύσταλλοι φυσικού διαμαντιού επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση κάνοντας ένα αόρατο peeling για λαμπερό, «ζωντανό» δέρμα, ξανά.

2) Epigenetic Rejuvenation Technology  

Μοναδική Τεχνολογία Βασισμένη στην Επιγενετική, την πιο σύγχρονη Επιστήμη στη μελέτη των γονιδίων του δέρματος. Ενισχύει την άμυνα του δέρματος προστατεύοντάς το από τις ελεύθερες ρίζες, το αναζωογονεί και βελτιστοποιεί την εικόνα του.

3) Needle Free Skin Refing Technology 

Προηγμένη Τεχνολογία με Κρυστάλλους Boron Nitride, μία εξαγωνική πεπλατυσμένη κρυσταλλική δομή. Καθώς οι κρύσταλλοι εισέρχονται στις εσοχές των βαθιών ρυτίδων, με την αντανάκλαση του φωτός σχηματίζεται ένα effect «γεμίσματος» και άρα η εικόνα πιο ομοιόμορφου ανάγλυφου.

Diamond Velvet Moisturizing Cream 

Κρέμα ισχυρής ενεργητικής και παθητικής ενυδάτωσης για αποτελεσματική επαναφορά ελαστικότητας/σφριγηλότητας, ενίσχυση μηχανισμών αντιγήρανσης και επαναφορά λάμψης.

Mε προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ισχυρών δραστικών που:

  • «κλειδώνουν» την υγρασία στην επιδερμίδα, προσφέροντας παρατεταμένη ενυδάτωση
  • ενεργοποιούν τη σύνθεση της πρωτεΐνης της νεότητας για δραστική μείωση των ρυτίδων

Diamond Velvet anti – wrinkle cream 

Κρέμα ισχυρής αντιγήρανσης για άμεση σύσφιγξη και ταχεία μείωση ρυτίδων, επαναφορά ομοιόμορφου ανάγλυφου προσώπου και αποκατάσταση φυσικής λάμψης.

Μοναδική σύνθεση ισχυρών αντιγηραντικών συστατικών που:

  • αποκαθιστούν τη δερματική πυκνότητα για ορατά νεανική όψη
  • «γεμίζουν» αποτελεσματικά τις ρυτίδες

Diamond Wrinkle Fighter

Καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής απορρόφησης και ενισχυμένου αντιρυτιδικού ορού για άμεση και αποτελεσματική μείωση ρυτίδων, αύξηση σύσφιγξης /πυκνότητας και ενίσχυση μηχανισμών ενυδάτωσης

Χάρη  στις  225 εξαγωνικές μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι, τα ενεργά συστατικά του ορού διαχέονται και απορροφώνται στις στιβάδες της επιδερμίδας 40% περισσότερο απ’ ό,τι με απλή εφαρμογή του ορού στο δέρμα. Ταυτόχρονα ενισχύεται η αντιρυτιδική δράση του ορού με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μίας ημέρας.

Εφαρμογή:

Μόνο βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Δεν πρέπει να ακολουθεί χρήση κρέμας ή ορού. Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίζετε την κεφαλή της συσκευής με μια σταγόνα οινόπνευμα.

Η σειρά DIAMOND VELVET αποτελεί ιδανική λύση ως εναλλακτική των αισθητικών επεμβάσεων ή για ενίσχυση και παράταση του αποτελέσματός τους.