Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για ακόμα μια φορά για τους αγαπημένους μας stars που μας εντυπωσίασαν. Ποιες ήταν οι λαμπερές παρουσίες της εβδομάδας λοιπόν;

Ξεκινώντας από την εκδήλωση του Tommy Hilfiger, ο αγαπημένος μας σχεδιαστής ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με την Αμερικανίδα ηθοποιό και global brand ambassador, Zendaya για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους εμπνευσμένη από τα icons των ‘70s και το Battle of Versailles fashion show του 1973. Οι διάσημοι προσκεκλημένοι της πρώτης σειράς ήταν μεταξύ άλλων οι: Dee Hilfiger, Audrey Hilfiger, Ally Hilfiger, Lewis Hamilton, Maggie Jiang, Chanyeol Park, Yara Shahidi, Carine Roitfeld, La La Anthony, Tyra Banks, Heron Preston, Bethann Hardison, Kollin Carter, Sabrina Dhowre, Olivia Palermo, Johannes Huebl, Asia Jackson, Janelle Monáe, Gigi Hadid, Lucas Jagger, Emma Thynn Viscountess Weymouth, Thylane Blondeau, Tina Kunakey, Charlotte Le Bon, Benedetta Porcaroli, Bebe Vio και Sveva Alviti.

Capture  Capture  Capture

Λαμπερές παρουσίες όμως είδαμε και στο The Academy Awards με τη Julia Roberts και τη Lupita Nyong’o να προκαλούν θαυμασμό σε όλους όσους ήταν εκεί για την φρεσκάδα που είχε το πρόσωπο τους. Και ποιος ήταν πίσω από αυτό; Μα φυσικά η αγαπημένη μας Lancôme. Μάλιστα η Lupita είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας και εμείς είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για αυτό καθώς ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και έχει φυσική ομορφιά που εντυπωσιάζει.

Capture