ΟΚ, είναι εξάρτηση αλλά πίστεψέ μας, μια απόφαση είναι και πρέπει να την πάρεις.

Όπως έχουν αναφέρει πολλάκις αρκετές γυναίκες, οι δυο συνήθειες που τις έκαναν να φαίνονται μεγαλύτερες ήταν το κάπνισμα και ο ήλιος. Για το δεύτερο θα στα πούμε άλλη φορά, για το πρώτο θα σου πούμε τι θα συμβεί αν αποφασίσεις να το κόψεις…

Τέλος οι ρυτίδες

Ένα από τα καλύτερα οφέλη από θέμα ομορφιάς όταν σταματήσεις το κάπνισμα είναι η πρόληψη των ρυτίδων. Φυσικά και δεν θα σταματήσει για πάντα το πρόβλημα απλά το κάπνισμα επιταχύνει την ανάπτυξη των ρυτίδων και τονίζει αυτές που ήδη έχεις. Καλός λόγος να το σταματήσεις φαντάζομαι…

Σφιχτά χέρια και στητό στήθος

Ξέρεις ήδη πως το κάπνισμα επιβαρύνει το δέρμα του προσώπου σου αλλά δυστυχώς τα τσιγάρα προκαλούν και την χαλάρωση των μπράτσων αλλά και του στήθους.

Μπορεί να βελτιώσει κάποιες δερματικές παθήσεις

Καναδοί γιατροί θεωρούν πως το κάπνισμα μπορεί να επιδεινώνει ορισμένες δερματικές παθήσεις. Αν έχεις κάποια προβλήματα με το δέρμα σου ως αποτέλεσμα της ψωρίασης, λύκος ή διαβήτης μπορεί να παρατηρήσεις μια βελτίωση αν κόψεις το τσιγάρο.

Μειώνεται ο κίνδυνος του καρκίνου του δέρματος

Έρευνες δείχνουν πως το κάπνισμα συνδέεται με ορισμένους τύπους του καρκίνου του δέρματος. Το κάπνισμα επίσης αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο του πνεύμονα οπότε ποτέ δεν είναι αργά να το κόψεις.

Λευκά δόντια

Θα έχεις ακούσει πως τα αναψυκτικά, το τσάι και ο καφές κιτρινίζουν τα δόντια αλλά το ίδιο ισχύει και για το τσιγάρο. Η νικοτίνη είναι η αιτία η οποία κάνει την αναπνοή σου να μυρίζει. Ευτυχώς οι ειδικοί λένε πως αν κόψεις το κάπνισμα είναι εύκολο να τα επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση.