Η παραμονή στο σπίτι και ο υπερβολικά ελεύθερος χρόνος σίγουρα θα σου δημιουργούν έναν εκνευρισμό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις έξυπνους τρόπους να γεμίσεις τη μέρα σου, μαθαίνοντας παράλληλα ενδιαφέροντα ή πρακτικά πράγματα. Μπορείς για παράδειγμα να μπεις στο youtube και το κανάλι της Kaiser -της Νο1 μπύρας Pilsner στην Ελλάδα- και να παρακολουθήσεις το chef Γιάννη Λιόκα να σου μαθαίνει τα πάντα για το… “meat-ing“.

Ο Γιάννης Λιόκας, ανερχόμενος executive chef, με μετεκπαίδευση σε Παρίσι και Μιλάνο δίπλα σε βραβευμένους chef και καταξιωμένες σχολές του χώρου. Με ρίζες από την Ήπειρο, πειραματίζεται με γεύσεις και υλικά της Ελλάδας και της Μεσογείου, δίνοντας έμφαση στη βιωματική κουζίνα. Η φιλοσοφία του, όπως και αυτή της Kaiser, εστιάζει στην αυθεντικότητα της δημιουργίας, την ποιότητα των εκλεκτών υλικών και τη μοναδική γευστική εμπειρία.

Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να κόβεις το κρέας; Πώς θα πετύχεις το σωστό ψήσιμο; Ποιο είναι το μυστικό του τέλειου seasoning; Ποιο συνοδευτικό dip ταιριάζει ανά κρέας; Αυτά και πολλές ακόμη χρήσιμες συμβουλές σε περιμένουν στα επεισόδια στο youtube. Δες τα όλα εδώ!