Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στον δρόμο της ανάρρωσης μετά από προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έγινε 42 ετών νωρίτερα αυτόν τον μήνα, υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά» στην Κλινική του Λονδίνου την προηγούμενη μέρα.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μετά το Πάσχα».

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες», συνεχίζει η δήλωση. «Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση

Μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να αναρρώσει στο σπίτι στο Windsor. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μετακόμισαν στο Windsor το 2022 από την προηγούμενη βάση τους στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επίσης θεωρείται ότι περικόπτει τα δημόσια καθήκοντα για να στηρίξει τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της καθώς και να φροντίσει τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Δεν θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα όσο η πριγκίπισσα Κέιτ βρίσκεται στο νοσοκομείο ή κατά τις πρώτες μέρες της ανάρρωσής της στο σπίτι.

Διάβασε επίσης:

Παίκτης MasterChef άφησε τις κατσαρόλες και έγινε nail artist!