Έχουμε δείξει πολλές φορές τους τρόπους με τους οποίους μια κουζινομηχανή μπορεί να σας λύσει τα χέρια, στην προετοιμασία των αγαπημένων σας συνταγών! Και φυσικά πάντα αναζητούμε τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς που, με λογικό κόστος, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα νοστιμότερα φαγητά για τους φίλους και την οικογένειά σας!

Οι κουζινομηχανές Juro-Pro ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία! Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και στιβαρές για να αντέξουν στις δύσκολες συνθήκες της κουζίνας. Είναι ιδιαίτερα δυνατές για να ανταποκριθούν άψογα σε όλες τις βαριές εργασίες. Ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός των κουζινομηχανών Juro-Pro εξασφαλίζει τέλεια μείξη και εύκολο χειρισμό με ασφάλεια. Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων διευκολύνουν την καθημερινότητα σας, εξοικονομούν χρόνο ενώ συμβάλλουν στη δημιουργικότητά σας!

3113

Η Juro-Pro Prime Chef έχει κατασκευή από συμπαγές αλουμίνιο για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και στιβαρότητα, πανίσχυρο κινητήρα 1200 W με μεταλλικό σύστημα ταχυτήτων μεγάλης αντοχής κατάλληλο για βαριά μείγματα και μεταλλικό σύστημα ταχυτήτων (6 ταχύτητες και λειτουργία παλμού) κατάλληλο για βαριές εργασίες. Εξασφαλίζει τέλεια μίξη των υλικών, ενώ το μπολ της από ανοξείδωτο ατσάλι έχει χωρητικότητα 6 λίτρων! Διαθέτει ποδαράκια με βεντούζες για τέλεια στήριξη στον πάγκο σας και στη συσκευασία θα βρείτε:

  • Χτυπητήρι από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Αναδευτήρας από συμπαγές αλουμίνιο
  • Γάντζος ζύμης από συμπαγές αλουμίνιο

Προαιρετικά μπορείτε να αποκτήσετε τα για την Prime Chef τα εξής: Γυάλινο μπλέντερ, Εξάρτημα γρήγορης σαλάτας (κοπή/τρίψιμο), Παρασκευαστής ζυμαρικών, Κρεατομηχανή, Παρασκευαστής παγωτού

Θα βρείτε την Juro-Pro Prime Chef σε κόκκινο ή ασημί χρώμα, με έκπτωση στο www.elektrostore24.gr, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς (€199), μόνο για τους αναγνώστες του That’s Life! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας τη λέξη “thatslife” έτσι ώστε να επωφεληθείτε της μεγάλης προσφοράς μας!