Κιμ Καρντάσιαν, μίλησε σε συνέντευξη στο «Today Show» και αναφέρθηκε στην γνωριμία του σύντροφου της, Πιτ Ντέιβιντσον, με τα παιδιά της, αλλά και στο πως η ίδια τον προσέγγισε. Η ίδια ανέφερε πως τα παιδιά της γνώρισαν τον νέο της σύντροφο έξι μήνες μετά την δική τους γνωριμία, όπως συμβουλεύτηκε από την αδερφή της Κόρτνεϊ. Η Κόρτνεϊ, είχε βιώσει μια αντίστοιχη κατάσταση καθώς περίμενε να περάσει κάποιο διάστημα για να γνωρίσει στον νέο της σύντροφο, Τράβις Μπάρκερ, τα παιδιά της, με τον οποίο είναι πλέον παντρεμένη.

«Ευτυχώς έχω μια αδερφή που τα έχει περάσει όλα αυτά. Και μιλήσαμε για αυτό και συμβουλεύτηκα και μερικούς ειδικούς και φίλους που το έχουν βιώσει, οπότε σίγουρα ήθελα να περιμένω 6 μήνες» είπε η Κιμ.

Η Κίμ επίσης πρόσθεσε: «Και νομίζω ότι είναι διαφορετικό για τον καθένα και διαφορετικά πράγματα λειτουργούν για διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά πρέπει απλώς να κάνεις αυτό που νιώθεις σωστό και να προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν πιο σεβαστική και προσεκτική».

Μέσα από την συζήτηση αποκάλυψε πως αυτή προσέγγισε τον Πιτ και ποιό ήταν το πρώτο μήνυμα που του έστειλε.
Είπε πως η ίδια ζήτησε τον αριθμό του και οτι « Του έστειλα λίγο πριν το Met Gala 2021 και μου έδωσε καλές συμβουλές, γνωρίζοντας ότι θα είμαι εκεί». Η απάντηση της ήταν «Σε ευχαριστώ πολύ για αυτήν τη συμβουλή, είχε πολλή πλάκα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.