Παρόλο που η Κιμ Καρντάσιαν είναι γνωστή για την τόλμη της να φωτογραφίζεται αποκαλυπτικά ή να δημοσιεύει προκλητικές φωτογραφίες στο Instagram, αναγνωρίζει ότι στην πραγματική ζωή δεν είναι τόσο ελεύθερη. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Σκοτ Ντίσικ σε ένα επεισόδιο της εκπομπής “Kardashians“, η διάσημη τηλεπερσόνα εξήγησε ότι είναι ιδιαίτερα ντροπαλή όταν πρόκειται για τις σεξουαλικές της σχέσεις.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Σερ και τον νεότερο σύντροφό της, η Κιμ Καρντάσιαν αναφέρθηκε στον εαυτό της ως ένα ανασφαλές άτομο. “Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα τα φώτα να είναι σβηστά“, είπε χαρακτηριστικά. Όταν ο Ντίσικ την ρώτησε αν είναι γενικά η “τύπισσα που θέλει τα φώτα σβηστά” κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, απάντησε: “Ναι, είναι λίγο περίεργο. Μπορεί να φοράω ένα μικροσκοπικό εσώρουχο μπροστά σε 100 άτομα σε μια φωτογράφιση, αλλά όταν είμαι στο υπνοδωμάτιό μου, γίνομαι αρκετά διστακτική και ζητάω να σβήσουν πρώτα τα φώτα“.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ίδιου επεισοδίου, εξήγησε ότι της είναι πολύ δύσκολο να βγαίνει σε ραντεβού λόγω του υψηλού βαθμού αναγνωρισιμότητάς της. “Είναι δύσκολο. Όλα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν μπορώ να βγω δημόσια. Είναι αρκετά άβολο” δήλωσε και πρόσθεσε: “Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν κάποιος σε δει μαζί μου και η σχέση δεν πηγαίνει καλά, πρέπει να παλέψεις πολύ για να το διορθώσεις, γιατί ντρέπεσαι που όλα έγιναν τόσο γρήγορα“.

Ανέφερε επίσης ως παράδειγμα τη σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ενώ εκείνη ήθελε απλά να περάσει καλά, οι πάντες είχαν την εντύπωση ότι είχαν μια σοβαρή σχέση με μέλλον. “Απλά ήθελα να κάνω μερικές διασκεδαστικές συναντήσεις. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις να παραμείνεις κρυφή από τον κόσμο“, ανέφερε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα ταξιδεύει συχνά με έναν νέο σύντροφο. Εξήγησε ότι η επαφή τους προήλθε μέσω φίλων, και το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη. “Δεν θέλω να βγαίνω με έναν μόνο άνθρωπο, αλλά δεν έχω ποτέ βγει. Το αστείο είναι ότι οι φίλοι μου είχαν την επιθυμία να γνωρίσω κάποιον, οπότε πήγαμε στη Νέα Υόρκη“, περιέγραψε. Ωστόσο, το μέρος που επισκέφθηκαν ήταν το ίδιο μέρος όπου συνήθιζε να βγαίνει με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Ξαφνικά, όλο το διαδίκτυο έγραφε ‘η Κιμ επανενώθηκε με τον Πιτ Ντέιβιντσον’“, αναφέρει. Όμως, διευκρίνισε ότι η σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό έχει τελειώσει οριστικά και είναι “ευτυχισμένη” με τον νέο της σύντροφο.

Ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις σου;“, τη ρώτησε ο Σκοτ Ντίσικ, με εκείνη να απαντά: “Απολύτως, καλύπτει όλα τα κριτήριά μου“.