Κλασική κρέμα καραμελέ για ένα εύκολο επιδόρπιο

Ο απλός, βήμα προς βήμα οδηγός για την τέλεια κρέμα καραμελέ. Εξοπλισμός και προετοιμασία: θα χρειαστείτε 6 πορσελάνινα μπολάκια, ράμεκιν (150 ml). Συστατικά Για την καραμέλα 160g ζάχαρη ανάλατο βούτυρο, για το άλειμμα των μπολ Για την κρέμα 4 αυγά 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 25g ζάχαρη άχνη 600ml γάλα πλήρες κρέμα γάλακτος, για … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κλασική κρέμα καραμελέ για ένα εύκολο επιδόρπιο.