Η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αναμένουν την άφιξη του δεύτερου μωρού τους, με την παρουσιάστρια να επιβεβαιώνει προσωπικά τις φήμες της εγκυμοσύνης της σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης. Η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, κάτι που είχε γίνει ευρέως γνωστό τον τελευταίο καιρό ως κοινό μυστικό.

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης δημόσιας εμφάνισής της στο Green Park, έναν χώρο που ανήκει στον σύζυγό της, φωτογράφοι την κατέγραψαν να μιλά στα μέσα ενημέρωσης. Εκεί φυσικά ήταν και η κάμερα του Happy Day.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

 «Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Διάβασε επίσης:

Μεξικάνικα εστιατόρια: Τα top 4 σε Χολαργό, Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή!