Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και φυσικά μίλησε για την Eurovision και για το 4αρι στην Κύπρο. Έχοντας εκπροσωπήσει την Κύπρο 2 φορές στην Eurovision μπορούμε να πούμε ότι έχει γνώση επί του θέματος.

Πρώτη φορά την εκπροσώπησε τον 1996 με το τραγούδι «Μόνο για μας» όπου έλαβε την 9η θέση και δεύτερη φορά ως μέλος των One με το τραγούδι «Gimme» όπου έλαβε την 6η θέση.

Στην εκπομπή μίλησε για όλα, αλλά έδειξε και την δυσαρέσκειά του με το 4αρι της επιτροπής που έδωσε στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα είπε: «Περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν αυτό το πράγμα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση. Δεν χρειαζόταν να δώσουν το 12άρι. Το χοντρό της υπόθεσης ήταν ότι ενώ πήρε 4 η Κύπρος, περίμενες να δεις το 8, 10 και 12 σε μία από τις προφανείς χώρες, όπως το Ισραήλ, η Ιταλία, η Σουηδία, η Φινλανδία ή και η Νορβηγία και η Γαλλία. Όταν δίνεις το 12άρι και το 10άρι στο Βέλγιο και στην Πορτογαλία, που δεν ήταν τα καλύτερα, υπάρχει σκοπιμότητα»

«Είναι μερικά πράγματα που τα ξέρουμε και δεν έχουμε αποδείξεις. Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ από συγκεκριμένους κύκλους. Είναι το δικό μου ρεπορτάζ, το ξέρω και το έχω βιώσει. Όχι από τον πρόεδρο, αλλά νομίζω ότι χειραγωγείται λίγο. Τώρα θα το πιάσουν και θα γίνει χαμός. Γιατί να πηγαίνει η Κύπρος καλά; Ήταν κομπλεξικό κι εκδικητικό, τύπου ο μικρός ο δικός μας δεν πήγε καλά. Λειτουργεί στην ΕΡΤ αυτό το πράγμα τα τελευταία χρόνια. Η επιτροπή ήταν άκυρη, εκτός από τον Νίκο Νικολακόπουλο που εκτιμώ ιδιαιτέρως κι έχει τεράστια γνώση του αντικειμένου. Οι υπόλοιποι έπρεπε να είναι σε μία επιτροπή των 30 ατόμων αναπληρωματικοί. Υπάρχουν άλλοι. Ψήφισαν με πολλή δηθενιά κι όταν έχεις εξουσία στα χέρια σου και θέλεις να το παίξεις ειδικός, εκεί φαίνεται το κόμπλεξ σου κι η ασχετοσύνη σου. Δεν ήταν τυχαίο, ήταν στοχευμένο», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφοόρου!