Αυτή είναι μια πανεύκολη και ευχάριστα οικονομική σούπα με μόλις πέντε υλικά. Το slow cooker κάνει όλη τη δουλειά εδώ, καραμελώνοντας και εντείνοντας τις γεύσεις του κρεμμυδιού για ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.

Συστατικά

  • 30gr βούτυρο, κομμένο σε κύβους
  • 800gr κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χοντροκομμένα φύλλα θυμαριού (προαιρετικά)
  • 1 ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 1,2 λίτρα ζωμός βοείου κρέατος ή λαχανικών (φτιαγμένος από 2 κύβους ζωμού βοείου κρέατος ή λαχανικών)

Μέθοδος

  1. Ρίξτε το βούτυρο, τα κρεμμύδια, το θυμάρι (αν χρησιμοποιείτε) και τη ζάχαρη μαζί στο μπολ του slow cooker. Βάλτε το καπάκι και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για 6-8 ώρες, ανακατεύοντας κάθε τόσο, μέχρι τα κρεμμύδια να είναι πλούσια και να καραμελώσουν.
  2. Ρίξτε το ζωμό και μαγειρέψτε για άλλα 30 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό.

Καλή επιτυχία!