Ο μπορεί να επιβραδύνει την καριέρα του αφού έμαθε ότι διατρέχει πολύ υψηλό κίνδυνο να αναπτύξει νόσο Αλτσχάιμερ αργότερα στη ζωή του.

Ο 39χρονος ηθοποιός του Thor φέρεται να θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, με το πρόγραμμά του να φαίνεται πολύ λιγότερο γεμάτο από ό,τι ήταν τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με το Page Six.

Ο Chris έχει τέσσερα επερχόμενα πρότζεκτ στο ημερολόγιο, συμπεριλαμβανομένων των Extraction 2, Furiosa, Avengers: Secret Wars και της άτιτλης βιογραφικής ταινίας του Hulk Hogan, αλλά μια πηγή αποκάλυψε: “Δεν σκοπεύει να αναλάβει πολλούς ρόλους επειδή μαθαίνει για το υψηλό κίνδυνο για Αλτσχάιμερ».

Ενώ ο σταρ είχε δηλώσει προηγουμένως στο Vanity Fair ότι «δεν μιλάω για αποχώρηση με κανέναν τρόπο», η πηγή του Page Six προσθέτει ότι φαίνεται ότι οδεύει σιγά σιγά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Chris γύριζε τις ντοκιμαντέρ του National Geographic και Disney+ Limitless όταν ανακάλυψε ότι διατρέχει υψηλό κίνδυνο να αναπτύξει την ασθένεια.

Ο Chris είπε στο Vanity Fair ότι αν και δεν είναι διάγνωση, είναι λόγος ανησυχίας, «Υπήρχε μια ένταση στην πλοήγηση. Στους περισσότερους από εμάς, μας αρέσει να αποφεύγουμε να μιλάμε για θάνατο με την ελπίδα ότι θα τον αποφύγουμε με κάποιο τρόπο. Όλοι έχουμε αυτή την πεποίθηση ότι θα το καταλάβουμε. Στη συνέχεια, ξαφνικά, κάποιοι μεγάλοι δείκτες δείχνουν την διαδρομή που πρόκειται να συμβεί, η πραγματικότητα βυθίζεται»

Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες τον έχουν κάνει ακόμα πιο ευγνώμονα για τη ζωή που έχει και θέλει να συνεχίσει να ζει τη ζωή στο έπακρο.

«Πραγματικά μου προκάλεσε κάτι να θέλω να πάρω λίγο χρόνο», είπε. «Και από τότε που τελειώσαμε το σόου, ολοκληρώνω τα πράγματα που είχα ήδη συμφωνήσει να κάνω. Τώρα, όταν τελειώσω αυτήν την περιοδεία αυτή την εβδομάδα, θα πάω σπίτι και θα έχω ένα καλό κομμάτι ελεύθερου χρόνου. Να είμαι με τα παιδιά, να είμαι με τη γυναίκα μου».