Ο Kanye West δέχθηκε πυρά από τους θαυμαστές του, αφού εμφανίστηκε στο πάρτι ακρόασης για το νέο του άλμπουμ φορώντας μια ύποπτη κουκούλα, καθώς τα παιδιά του παρακολουθούσαν.

Οι θαυμαστές του φαίνεται να ταράχτηκαν αφού φόρεσε «ρατσιστικά ρούχα» για την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή.

Ο ράπερ επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από μήνες εκτός χώρας, κάνοντας jet-setting με τη σύζυγό του Bianca Censori. Η επιστροφή του συνδυάζετε με το ντεμπούτο του σε νέα μουσική, με ένα πάρτι ακρόασης για το νέο του άλμπουμ Vultures.

Ωστόσο, η εστίαση είχε φύγει από τη μουσική και πήγε σε αυτό που φορούσε ο Kanye West , καθώς ανέβαινε στη σκηνή, ειδικά καθώς τρία από τα παιδιά του ήταν παρόντα στην εκδήλωση. Ο Kanye West εμφανίστηκε σε ένα επιλεγμένο κοινό στο Μαϊάμι.

Η North, ο Saint και ο Chicago ήταν παρόντες, καθώς ο πατέρας τους φόρεσε μια «ρατσιστική» κουκούλα με τρύπες στα μάτια, αφήνοντας τους θαυμαστές του «τόσο αναστατωμένους» με τη συμπεριφορά του. Ο Kanye φόρεσε την κουκούλα που φαινόταν να είναι εμπνευσμένη από παρόμοια αντικείμενα που φορούσαν Αμερικανοί λευκοί υπέρμαχοι, ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις και ομάδες μίσους όπως η Ku Klux Klan.

Κάποια στιγμή η μεγαλύτερη κόρη North, 10 ετών, ήρθε μαζί του στη σκηνή ενώ φορούσε την κουκούλα. Η νεαρή πιστεύεται ότι έχει τον δικό της στίχο στο επερχόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει.

Η Bianca, 28 ετών, εθεάθη επίσης μαζί με τον Saint, οκτώ και πέντε ετών Chicago στην εκδήλωση που είδε τους θαυμαστές να πηγαίνουν στο Reddit για να τον επικρίνουν για τις επιλογές του στα ρούχα του. Ένας είπε: “Με τα παιδιά του εκεί επίσης. Είμαι πραγματικά τόσο στενοχωρημένος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα στραφώ εναντίον του, αλλά αυτό είναι too much τώρα.”

Ένας άλλος δημοσίευσε: “Αυτός ο τύπος απλά δεν είναι εντάξει, νομίζει ότι όλα όσα κάνει είναι φυσιολογικά, νομίζω όχι…” Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπε: “Αυτό δεν είναι τέχνη, είναι μίσος που μεταμφιέζεται σε μόδα.” Κάποιος άλλος επίσης σχολίασε: «Ακόμα και η North στο βάθος να τον κοιτάζει σαν τρελό».

Ο Kanye West , 46 ετών, είχε στο παρελθόν κατακριθεί από θαυμαστές επειδή έντυσε τη 10χρονη κόρη του με ρούχα που φαινόταν να είναι «ρατσιστικά». Τον Ιούλιο ο Kanye ντύθηκε με ρούχα Yeezy από την 9η σεζόν του, συμπεριλαμβανομένης μιας λευκής κουκούλας με φερμουάρ με μια μυτερή κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό της και είχε μικρές τρύπες στα μάτια.

Διάβασε επίσης:

Madonna: Το δυναμικό της come back!