Το καλοκαίρι μπορεί να έφτασε σχεδόν στο τέλος του, όμως οι περισσότεροι θυμόμαστε τις φωτογραφίες του Elon Musk από τις φετινές του διακοπές στη Μύκονο. Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας απαθανατίστηκε πάνω σε πολυτελές κότερο με το μαγιό του, με αποτέλεσμα τα σχόλια για την εξωτερική του εμφάνιση και τα παραπανίσια κιλά να… “ρίξουν” το Twitter.

Μετά το… τρολάρισμα, ο Μασκ αποφάσισε να αναλάβει δράσει και πλέον εμφανίζεται φανερά αδυνατισμένος, αφού έχει χάσει ήδη 9 κιλά. Ποιο είναι όμως το μυστικό του; Φυσικά, η αρκετά δημοφιλής διαλειμματική δίαιτα.

Η διαλειμματική δίαιτα ή διαλειμματική νηστεία (Intermittent Fasting) είναι ένα διατροφικό μοντέλο κατά το οποίο το να τρώμε μόνο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας μπορεί να ενισχύσει την απώλεια λίπους αλλά και να βελτιώσει την υγεία. Δεν καθορίζει ποιες τροφές θα πρέπει να καταναλώνονται, αλλά το πότε καταναλώνονται.

«Με τη συμβουλή ενός καλού φίλου, νηστεύω περιοδικά και νιώθω πιο υγιής», έγραψε ο Μασκ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο ίδιος μίλησε επίσης και για τη χρήση μίας εφαρμογής γυμναστικής την οποία περιέγραψε ως «αρκετά καλή», ενώ απαντώντας σε έναν ακόλουθό του είπε ότι σηκώνει και «λίγα» βάρη.

«Πρέπει να γυμναστώ και να είμαι σε καλύτερη φόρμα», παραδέχτηκε ο Μασκ. «Στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι, αλλά πρέπει να το κάνω».