Η φύση της γυναίκας είναι συνυφασμένη με την αλλαγή. Ενώ όμως τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή έρχονται όταν αλλάζουν τα δεδομένα, πολλές είναι οι γυναίκες που τρομάζουν στην ιδέα και θεωρούν τις μεταβολές ως κάτι αρνητικό. Αξίζει να θυμηθούμε όλες εκείνες τις στιγμές που αλλάξαμε γνώμη τελευταία στιγμή και βγήκε κάτι θετικό. Μπορεί να ήταν για ένα φόρεμα ή για ένα μέρος που θέλαμε να επισκεφτούμε. Δεν έχει σημασία το πως και το γιατί, αλλά μόνο το αποτέλεσμα. Πολλές φορές η αλλαγή άποψης μας οδηγεί σε μονοπάτια που ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί! Φέρνει στη ζωή μας νέες δυνατότητες και ανθρώπους που μπορούν να ανατρέψουν τον κόσμο γύρω μας.

Βλέπεις πραγματικά τον εαυτό σου στον καθρέφτη;

Ως γυναίκες γνωρίζουμε πως να δουλεύουμε με την αλλαγή. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι πάντα εύκολο σε ψυχολογικό επίπεδο. Παρατηρούμε αλλαγές όχι μόνο στη νοοτροπία αλλά και στο ίδιο μας το σώμα. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη διαπιστώνουμε πως η εμφάνισή μας έχει διαφοροποιηθεί με τα χρόνια. Η αγάπη όμως για τον εαυτό μας και ο θετικός τρόπος σκέψης μπορούν να μετατρέψουν τις ατέλειες σε πλεονέκτημα. Κάθε γυναίκα αξίζει να κοιτάζει το είδωλό της στον καθρέφτη και να νιώθει ικανοποίηση. Αυτό όμως δεν εξαρτάται από το αψεγάδιαστο δέρμα ή τις ιδανικές αναλογίες. Η δυνατότητα να “αγκαλιάζει” την αλλαγή είναι αυτή που θα της δώσει δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση!

Ανάδειξε τη μοναδικότητά σου με το επαναστατικό Fit Smart

Γι’ αυτό η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, θέλοντας να στηρίξει ενεργά τις γυναίκες, τους υπενθυμίζει ότι πρέπει να σταματήσουν να δίνουν βάση μόνο στον καθρέφτη. Με ξεχωριστά προϊόντα υψηλής ποιότητας, καλεί όλες εμάς να κοιτάξουμε κατάματα τις ικανότητες που μας χαρίζει το σώμα μας και τις άπειρες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας. Οι γυναίκες άλλωστε είναι πολυμήχανα όντα. Κατορθώνουν να συνδυάσουν καριέρα, οικογένεια και να κουβαλήσουν όλα τα βάρη. Οι αλλαγές του σώματος αποτελούν φυσικό μέρος της ζωής και πρέπει να αντιμετωπίζονται θετικά.

Η αρχική δυσκολία βέβαια είναι αναμενόμενη. Μια μικρή βοήθεια, όταν αυτές συμβαίνουν, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το επαναστατικό σουτιέν Fit Smart αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν, που αγκαλιάζει μοναδικά κάθε σώμα χάρη στην τεχνολογία 4D και την κρυφή του ενίσχυση. Η ελευθερία που προσφέρει επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να νιώσει καλά με τις αλλαγές και να αγαπήσει το σώμα της με όλες του τις ατέλειες. Το Fit Smart έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Είναι ο καλύτερος “σύμμαχος” στις δραστηριότητές της όποιες κι αν είναι αυτές.

Η σημασία της αλλαγής στη ζωή διάσημων Ελληνίδων

Εκτός από το καινοτόμο Fit Smart, η Triumph, προκειμένου να στηρίξει τις γυναίκες, καλεί έξι αγαπημένες προσωπικότητες για να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους εμπειρίες. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μυρτώ Κάζη, η Ζέτα Δούκα, η Τάμτα, και η Μάντη Περσάκη, εξομολογούνται με ειλικρίνεια πως οι αλλαγές επηρέασαν τη ζωή τους και πώς τις αγκάλιασαν. Συμμετέχοντας σε μια σειρά εμπνευσμένων βίντεο-ομιλιών με τίτλο Triumph Talks – Embrace Change, μιλούν για όλα αυτά που τις καθόρισαν, δίνοντας τη σκυτάλη σε όλες τις γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν ώστε να αντλήσουν έμπνευση από εκείνες.

Οι ομιλίες της Σοφίας Μπεκατώρου, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Μυρτώς Κάζη και της Τάμτα, βρίσκονται ήδη στον “αέρα” και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε εδώ! Σύντομα θα αναρτηθεί και η επόμενη ομιλία από τη Μάντη Περσάκη (08/06), οπότε staytuned να παρακολουθήσετε όλες τις εμπνευστικές ομιλίες μέσα από τις πολύ ενδιαφέροντες ιστορίες που μοιράζονται μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το  www.triumphtalks.gr ή τα social media της εταιρείας:

Facebook

Instagram