Πιο όμορφη από ποτέ και με το εκτυφλωτικό της χαμόγελο, η Julia Roberts μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της σε μία απολαυστική συνέντευξη.

Το νέο Eau de Parfum, Lavie est belle L’Éclat, ένα άρωμα που εκφράζει την πεποίθηση ότι όσο περισσότερο μοιραζόμαστε την ευτυχία, τόσο αυτή μεγεθύνεται.

Η Lancôme επιβεβαιώνει ότι η ευτυχία είναι η πιο ελκυστική ομορφιά. Είναι ένα βαθύ, συγκλονιστικό συναίσθημα που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Ο στόχος της μάρκας είναι να δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να “ανθίζει”, να αναδεικνύει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, όποιο κι αν είναι το χρώμα της επιδερμίδας της, προσφέροντάς της ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η επιστήμη, σε συνδυασμό με σπουδαίες καινοτομίες που σηματοδοτούν την εποχή τους.

jiksdf45.jpg

Ως ένας γαλλικός οίκος καλλυντικών πολυτελείας που εκπροσωπείται από πρέσβειρες οι οποίες εμπνέονται και εμπνέουν αντίστοιχα (Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Lily Collins, Taylor Hill), η Lancôme αντικατοπτρίζει τη γυναίκα: είναι λαμπερή και σαγηνευτική. Μέρα με την ημέρα,η φιλοδοξία της είναι να φεύγει ικανοποιημένη κάθε γυναίκα που έρχεται στη Lancôme για να γίνει πιο όμορφη.