Απίστευτο και όμως, αληθινό. Το νέο reality show του FOX με το όνομα “Labor Of Love” θα έχει ως concept το εξής: 15 άντρες, 1 εκ των οποίων θα πρέπει να αφήσει έγκυο την πρωταγωνίστρια του show, την 41χρονη Kristy Katzmann. Παρουσιάστρια είναι η Kristin Davis, η τηλεοπτική Charlotte από το Sex and the City.

Δείτε το τρέιλερ του Labor Of Love:

Στην διαδικασία αυτή, οι υποψήφιοι μπαμπάδες θα πρέπει να μάθουν πως θα μεγαλώσουν ένα μωρό, να συμμετάσχουν σε σεμινάρια για νέους γονείς και ο καλύτερος από εκείνους θα είναι αυτός που θα κερδίσει και θα έχει… την τιμή να αφήσει έγκυο την Kristy. Σκοπός του show σύμφωνα με την Kristin Davis είναι οι άνθρωποι αυτής της ηλικίας (γύρω στα 40) να προσπεράσουν εντελώς την διαδικασία των ραντεβού και να βρεθούν κατευθείαν στο να κάνουν ένα παιδί, στόχος που έχουν πολλοί σε εκείνη τη φάση της ζωής τους.

Το… έπαθλο, λοιπόν, είναι ένα αληθινό μωρό. Μάλιστα, έγινε και ιατρικός έλεγχος πριν την έναρξη του Labor Of Love για να διαπιστωθεί ότι οι άντρες είναι… γόνιμοι. Οι υποψήφιοι ζουν όλοι μαζί σε μία έπαυλη και έχουν με την σειρά τους περιορισμένο χρόνο με την Kristy ώστε να την… πείσουν να είναι εκείνοι ο πατέρας του παιδιού της.

Η ίδια η Kristy δήλωσε σε συνέντευξή της στο FOX ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στο show επειδή ένιωσε ότι της τελειώνει ο χρόνος που έχει για να κάνει παιδί. «Μόλις είχα βγει από μία μεγάλη σχέση και είχα κλείσει τα 40. Ένιωσα ότι είμαι πολύ αργά στην διαδικασία και έπρεπε να κάνω κάτι για αυτό. Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν με το show και με την ιστορία μου».

View this post on Instagram

Wondering what it’s like to have Kristin Davis as a BFF? (Spoiler: it’s exactly as amazing as you think! ❤️) Check out our new promo on my Facebook page and tune in May 21 when @LaborofLoveFOX premiers on @foxtv!!! 🍾🥂#LaborofLove • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #laboroflove #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on