Το τελευταίο διάστημα, λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών και προσωπικών μου υποχρεώσεων, ένιωθα ότι έχω χάσει τη φόρμα μου. Παρόλα αυτά, το Ladies Run ήταν ένα event που περίμενα με ενθουσιασμό. Κάθε σύγχρονη γυναίκα άλλωστε, που σέβεται τον εαυτό της και την κοινωνία που ζει, οφείλει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που ενθαρρύνει τις γυναίκες να ξεπερνούν τα όριά τους και να θέτουν υψηλούς στόχους μέσα από τον αθλητισμό αλλά και μέσα από οποιαδήποτε άλλη πτυχή της καθημερινότητάς τους.

Ένα απλό μήνυμα με μεγάλη σημασία

Κάπως έτσι, λοιπόν, χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα, βρέθηκα κι εγώ να συμμετέχω στον πιο θηλυκό και premium αγώνα δρόμου, το επετειακό Ladies Run. Φόρεσα τη στολή της «πρωταθλήτριας» και βρέθηκα στον κατάμεστο από κόσμο χώρο, ελπίζοντας να τερματίσω κι εγώ σε μια από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης, αφού τα δώρα που θα κέρδιζαν οι νικήτριες ήταν μοναδικά και έφεραν την «υπογραφή» της Samsung. Η Samsung Electronics Hellas, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, βρισκόταν εκεί ως Χρυσός Χορηγός και κατάφερε, όπως ήταν λογικό, να κλέψει την παράσταση με καινοτόμες συσκευές τεχνολογίας που πρωταγωνίστησαν στο λαμπερό δρομικό event. Όταν τελικά βρέθηκα στην αφετηρία, άρχισα να αισθάνομαι λίγο άγχος. Σήκωσα όμως το βλέμμα μου και αντίκρισα την εντυπωσιακή αψίδα της Samsung, που είχε τοποθετηθεί στην αφετηρία της διαδρομής, και συνειδητοποίησα ότι η θέση στην οποία θα τερμάτιζα δεν έχει καμία σημασία. Σκοπός άλλωστε ήταν η διάδοση ενός ηχηρού μηνύματος δύναμης, θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης, το οποίο ήμουν σίγουρη ότι μπορούσα να στείλω μαζί με τις υπόλοιπες δρομείς.

Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας, έβαλα τα δυνατά μου και κατάφερα να τερματίσω με… αξιοπρέπεια σε μια από τις πιο σημαντικές «κούρσες» που συμμετείχα ποτέ στη ζωή μου. Φυσικά, δεν ήμουν μια από τις 3 τυχερές που τερμάτισαν πρώτες και κέρδισαν το νέο Galaxy Watch5 και τα Galaxy Buds2 Pro. Παρόλα αυτά, δεν έχασα την ευκαιρία να δω από κοντά, για ακόμα μια φορά, τα gadget του οικοσυστήματος της Samsung.

 

Μοναδικές συσκευές που «απογειώνουν» την αθλητική δραστηριότητα

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Samsung στο Sponsor’s Village, οι συμμετέχουσες του Ladies Run είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις πιο πρόσφατες Samsung Galaxy συσκευές που αναβαθμίζουν την αθλητική δραστηριότητα. Για να είμαι ειλικρινής, αφιέρωσα αρκετή ώρα χαζεύοντας το εντυπωσιακό αναδιπλούμενο smartphone Samsung Galaxy Z Flip4 που συνδυάζει προηγμένες δυνατότητες τεχνολογίας και υψηλή αισθητική ενώ, χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του χωράει παντού. Στη συνέχεια, την προσοχή μου τράβηξε το νέο smartwatch της Samsung, Galaxy Watch5 Pro, που συμβάλλει στην επίτευξη των καθημερινών στόχων και παρέχει ολιστική εικόνα της ευεξίας του χρήστη. Τέλος, δε θα μπορούσα να μη ρίξω και μια ματιά στα αγαπημένα μου Galaxy Buds2 Pro, που, παρά το γεγονός ότι τα έχω κάθε μέρα στην τσάντα μου, δε σταματούν να με εντυπωσιάζουν με τον premium σχεδιασμό τους και την εκπληκτική εμπειρία ήχου, που κάνουν κάθε προπόνησή μου άκρως διασκεδαστική.