Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στο My style rocks, κάτι που ήθελε πολύ και το έλεγε. Ο 7ος κύκλος του παιχνιδιού ξεκίνησε και πρέπει να περιμένουμε πολλά!
Ξεκίνησε ο νέος κύκλος με ανανεωμένη κριτική επιτροπή αλλά φυσικά με την «κολόνα» της εκπομπής, Στέλιο Κουδουνάρη, σταθερό! Στη θέση της Χατζηπαντελή, είναι πλέον η Έβελυν Καζαντζόγλου και στη θέση του Σκουλού, ο Λάκης Γαβαλάς!
Ο σχεδιαστής, γνωστός για το χιούμορ και το χαβαλέ του, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου μας προϊδεάζει για το τί θα δούμε στο νέο κύκλο:
«Θα απολαύσουμε φανταστικούς διαλόγους-τσακωμούς και φοβερές παρατηρήσεις στον συνδυασμό γκαρνταρόμπας των διαγωνιζόμενων κοριτσιών… Καλή διασκέδαση».


Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;

