Όλες ξέρουμε ότι πρέπει να περιποιούμαστε το πρόσωπό μας ώστε να μείνουμε αψεγάδιαστες για πάντα, οπότε γιατί να μη δεχτούμε κι ένα μικρό δωράκι από την κρέμα προσώπου μας;

Το να φοράς κρέμα προσώπου, κάθε φορά που το ζητάει το δέρμα σου είναι απαραίτητο αν θες να μείνεις για πάντα νέα και λαμπερή, όλες το ξέρουμε αυτό. Οι αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου είναι κάτι που όλες έχουμε στο μπάνιο μας (και είναι ένα ακόμα πράγμα που δε μπορεί να αναγνωρίσει ένας άντρας). Ενυδατώνουν και θρέφουν το ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα δέρμα σου και αποτρέπουν την εμφάνιση ρυτίδων (ενώ παράλληλα βοηθούν στην καταπολέμηση αυτών που ήδη υπάρχουν). Μία ιδανική αντιρυτιδική κρέμα καθημερινής χρήσης θρέφει το δέρμα σου απαλά, με συστατικά που βοηθούν την ανάπλασή του.

Το μόνο πράγμα πιο ωραίο από την απαλή θρέψη μιας αντιρυτιδικής κρέμας προσώπου είναι το να την έχεις σε προνομιακή τιμή, αλλά και σε διπλάσια ποσότητα. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η Medisei , σίγουρα, και αποφάσισε να κυκλοφορήσει την 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα Panthenol Extra σε μια limited έκδοση που περιέχει 100% περισσότερο προϊόν στην ίδια ακριβώς τιμή! Σε περίπτωση που θες περισσότερους λόγους να την κάνεις δική σου, μιλάμε για 100 ml σε τιμή κάτω από 10€!

Panth Extra FaceEye box

Σίγουρα το να είναι μια κρέμα φθηνή δεν είναι αρκετό για να την αγοράσεις, αυτό είναι αυτονόητο. Η συγκεκριμένη αντιρυτιδική, όμως, καταφέρνει να συνδυάζει 3 σημαντικά συστατικά που περιέχονται σε κρέμες τριπλάσιας και τετραπλάσιας τιμής από αυτήν. Περιέχει 2 πεπτίδια (οργανικές ενώσεις αμινοξέων που προσκολλούνται στο δέρμα σου υποβοηθώντας την ανάπλαση κυττάρων και τη σύνθεση κολλαγόνου), πανθενόλη (που είναι γνωστή για τη βαθιά θρέψη και ενυδάτωση που προσφέρει) και υαλουρονικό οξύ (το οποίο ενυδατώνει και προσφέρει ελαστικότητα και λάμψη). Αν τυχαίνει να ασχολείσαι με την περιποίηση προσώπου ξέρεις ήδη το τι προσφέρουν αυτά τα 3 συστατικά στο δέρμα σου (και μάλλον σταμάτησες κάπου εδώ να διαβάζεις για να τρέξεις στο κοντινότερο φαρμακείο).

Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα κυκλοφορεί η απίστευτη αυτή προσφορά της αντιρυτιδικής Panthenol Extra, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να την αποκτήσουμε. Αν συμφωνείς, αρκεί να κάνεις μια επίσκεψη στο κοντινότερο φαρμακείο για να την κάνεις δική σου!