Το Maestro έσπασε τα κοντέρ της AGB από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η σειρά του Χ. Παπακαλιάτη έχει αγαπηθεί από το κοινό που εκδηλώνει τον θαυμασμό του πολύ θερμά στο Twitter.

Το χθεσινοβραδινό όμως επεισόδιο ήταν «γροθιά στο στομάχι» με την Μαρία Καβογιάννη σε μια ερμηνεία που θα άξιζε όσκαρ. Πήρε φωτιά το Twitter από τα σχόλια για την συγκεκριμένη σκηνή, η οποία αγγίζει ένα πολύ επίκαιρο και ευαίσθητο θέμα, αυτό της ενδοοικογενειακής βίας. Η Μαρία Καβογιάννη παρόλο που δεν είχε λόγια σε αυτή τη σκηνή κατάφερε να καθηλώσει το κοινό, το οποίο τηn αποθέωσε στα social media.

Η σκηνή δείχνει τον Χαράλαμπο (Γιάννης Τσορτέκης) να χτυπά με αλυσίδα τον γιο του Σπύρο (Γιώργο Μπένο) επειδή είναι γκέι και στη συνέχεια να στρέφεται και στην γυναίκα του Μαρία (Μαρία Καβογιάννη), που συνηθίζει να ξυλοκοπά, η οποία μάταια προσπάθησε να τον σταματήσει.

Ο Ορέστης (Χ. Παπακαλιάτης) βοηθάει τον Σπύρο, μετά την ωμή βία που δέχτηκε από τον πατέρα του, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο μαζί με τον Αντώνη (Ορέστη Χαλκιά).

Τελικά ο Ορέστης αρχίζει να καταλαβαίνει ότι τα πράγματα στο νησί δεν είναι όπως δείχνουν. Τα αισθήματά του για την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) φουντώνουν, αλλά θα προσπαθήσει να συγκρατήσει την έλξη που νιώθει για να μην έχει μπλεξίματα.

Δείτε τα σχόλια του κοινού στο Twitter: