Η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου, ύστερα από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που υπέστη στο σπίτι της. Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη, καθώς διαπιστώθηκε μια σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο από το τραύμα.

Ο νευροχειρουργός Γιώργος Στράντζαλης έδωσε πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, και εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της. Η ηθοποιός απαιτεί μηχανική υποστήριξη, αλλά οι προοπτικές της αναφέρονται ως δύσκολες.

Το ατύχημα συνέβη όταν η Μαίρη Χρονοπούλου γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι της στο σπίτι της στην Παιανία. Ήταν μόνη της την ώρα του ατυχήματος, καθώς η βοηθός της βρισκόταν εκτός σπιτιού. Λόγω του τραύματος, λιποθύμησε και παρέμεινε αναίσθητη για αρκετές ώρες, μέχρι να την ανακαλύψει η βοηθός της. Η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με το ΕΚΑΒ, όπου διαγνώστηκε με βαριά εγκεφαλική κάκωση. Αυτή τη στιγμή, παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι ελπίδες για ανάρρωση παραμένουν αβέβαιες, καθώς η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Διάβασε επίσης:

“Νάρα” η Μπαπτίστα… στις φωτογραφίες της στο Insta!