Έχεις αναρωτηθεί τι θα έκανες χωρίς το αγαπημένο σου κραγιόν; Η απάντηση είναι τίποτα! Και αυτό γιατί το κραγιόν δεν είναι όπως το eyeliner που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Το κραγιόν έχει τουλάχιστον 4 τρόπους και φυσικά ανάλογα με το χρώμα του! Το μόνο λοιπόν που θα χρειαστείς είναι ένα κραγιόν και ένα πινέλο.

Πρώτα από όλα το βασικό είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για τον λόγο που ξέρεις δηλαδή για να το βάλεις στα χείλη σου. Ένας άλλος τρόπος είναι φορώντας σκια. Πώς; Άπλωσε λίγο κραγιόν στα μάτια σου και στη συνέχεια με ένα πινελάκι προσπάθησε να το τοποθετήσεις σε όλο το μήκος από το καπάκι του βλεφάρου. Επίσης μπορείς να το βάλεις για να δώσεις χρώμα στα μάγουλα σου! Εδώ μπορείς να το απλώσεις χρησιμοποιώντας απλά τα δάχτυλα σου. Τέλος, και αναλόγως με το χρώμα μπορείς να το τοποθετήσεις σαν κονσίλερ αν είναι κόκκινο για να δώσεις μια για πάντα τέλος στους μαύρους κύκλους. Από την άλλη αν το χρώμα είναι σε πιο καφέ τόνους τότε μπορείς να κάνεις φανταστικό contouring!

Capture Capture

Και επειδή τα κραγιόν δεν είναι ποτέ αρκετά και κυρίως το nude αφούείναι μια απόχρωση που δεν θα μας απογοητεύσει ποτέ και έχοντας αποσπάσει περισσότερες από 500.000 αναρτήσεις στο #nudelip, στο Instagram, αυτή η απόχρωση κραγιόν είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ, παντού. Ωστόσο, είναι γνωστό για τους λάτρεις του μακιγιάζ ότι το να βρεις την τέλεια απόχρωση nude είναι ένα δύσκολo έργο. Έτσι, λοιπόν, η Avon διεξήγαγε μια μελέτη και διαπίστωσε ότι το 80% των γυναικών έχουν αγοράσει κάποια στιγμή ένα κραγιόν το οποίο ένοιωσαν ότι δεν τους ταιριάζει.

Διατεθειμένοι να λύσουν το πρόβλημα αυτό και να εντάξουν την nude απόχρωση στο στυλ κάθε γυναίκας, οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της εταιρείας που ασχολούνται με τις τάσεις στην ομορφιά και η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν την πιο ολοκληρωμένη σειρά κραγιόν που έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής, με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες μιας ευρύτερης γκάμας δερματικών τόνων. Για αυτό, η Avon αξιοποίησε πάνω από 130 χρόνια γνώσης σε ένα μεγάλο εύρος δερματικών τόνων, από τον πιο ανοιχτό έως τον πιο σκούρο, για να δημιουργήσει την απόλυτη nude παλέτα χειλιών. Για τη φωτογράφιση των Perfect Nudes, η Avon προχώρησε στο μεγαλύτερο casting που έχει πραγματοποιήσει ποτέ, ώστε να εγγυηθεί πως θα προκύψει ένας τέλειος χρωματικός συνδυασμός: η εταιρεία ομορφιάς προσέλαβε 300 μοντέλα και μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τη βοήθεια ενός καλλιτέχνη μακιγιάζ, πέτυχε να ταιριάξει απόλυτα το κραγιόν με τόνο του δέρματος τους.

Η νέα συλλογή Perfect Nudes της Avon καλύπτει όλο το φάσμα των nude αποχρώσεων, από ροζ ροδακινί και ζεστά suedes, σε τόνους καραμέλας και πλούσιες, γυαλιστερές καφέ αποχρώσεις. Η σύνθεσή της έχει διαμορφωθεί ειδικά για να διασφαλίσει ότι τόσο η ποιότητα όσο και η απόδοση παραμένουν ίδιες, ακολουθώντας τα βήματα του πολύ-αγαπημένου True Colour Perfectly Matte Κραγιόν.

Η συλλογή Perfectly Matte Nude είναι 100% ματ, προσφέρει 100% άνεση μετά την εφαρμογή στα χείλη και έρχεται με αποχρώσεις που ταιριάζουν σε μεγάλη γκάμα δερματικών τόνων, δίνοντας σχήμα και σμιλεύοντας τα χείλη φυσικά. Με πλούσιο, βαθύ, ματ χρώμα που διαρκεί, η φόρμουλα έχει βελούδινη υφή και είναι εξαιρετικά ελαφριά στην αίσθηση. Με μηδενικό ξεφλούδισμα ή σπάσιμο, απλώστε το και νιώστε αυτοπεποίθηση, αφού πάνω από όλα #NudeIsMyStyle

Η συλλογή Perfect Nudes της AVON διατίθεται ηλεκτρονικά στο Avoncosmetics.gr ή μέσω του τοπικού σας ανεξάρτητου αντιπροσώπου της AVON.