Κάθε φορά που ξεκινάς να φτιάξεις τα νύχια σου είσαι στη φάση που σκέφτεσαι “και τώρα; Τι χρώμα θα τα κάνω; Θα είναι τόσο εντυπωσιακά; Θα τραβήξει τα βλέμματα;” Και εκεί λοιπόν που κάθεσαι και προσπαθείς να σκεφτείς έρχομαι εγώ και σου παρουσιάζω ένα τολμηρό μανικιούρ που παρουσιάστηκε στην επίδειξη της KENZO Homme & Femme FW 2019, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου στο Παρίσι. Οι επαγγελματίες nail artists της INGLOT συνεργάστηκαν για όγδοη φορά με την ταλαντούχα nail artist, Naomi Yasuda και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Ποια ήταν η πηγή έπνευσης της Naomi όμως; Αυτή τη φορά, η Naomi εμπνεύστηκε το μανικιούρ από το iconic μάτι της KENZO, το οποίο εδώ και χρόνια αποτελεί το σήμα κατατεθέν του fashion brand. Αυτό το ασυνήθιστο σύμβολο, προέρχεται από την ασιατική κουλτούρα και μετά από μερικά χρόνια απουσίας, επέστρεψε αυτή τη σεζόν σε μια νέα πολύχρωμη συλλογή, εμπνευσμένη από κινέζικη και περουβιανή κουλτούρα.

Capture

Πάμε να δούμε βήμα βήμα το iconic μάτι που θα φτιάξεις στα νύχια σου;

  • Περνάμε δύο στρώσεις από το αγαπημένο μας βερνίκι, επιλέγοντας κάποια από τις αποχρώσεις 685, 423, 425 ή 307
  • Ζωγραφίζουμε ένα άσπρο ημικύκλιο στη βάση του σχεδίου μας
  • Σχεδιάζουμε ένα μαύρο περίγραμμα γύρω από το άσπρο ημικύκλιο, χρησιμοποιώντας την απόχρωση 691
  • Σχηματίζουμε μια μαύρη τελεία στη μέση του άσπρου ημικυκλίου
  • Τοποθετούμε το Swarovski Crystalpixie Crystals Bubble City Chick στη μέση του μαύρου κύκλου, για να δημιουργήσουμε την ίριδα του ματιού
  • Χρησιμοποιούμε το Iconic Gel Top Coat για μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ

Capture