Η Μαντόνα ετοιμάζει την δική της συλλογή NFT για φιλανθρωπικό σκοπό. Η συλλογή έχει το όνομα «Mother of Creation» και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον digital artist, Beeple.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα NFTs θα δοθούν σε τρεις οργανισμούς. Ο πρώτος είναι το «Voices of Children Foundation», ο οποίος βοηθά παιδιά και γυναίκες που πλήττονται από το πόλεμο στην Ουκρανία. Ο δεύτερος οργανισμός είναι το «City of Joy Foundation», ο οποίος βοηθά ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα βίας στο Κονγκό. Ο τελευταίος οργανισμός είναι το «Black Mama’s Bail Out» που δίνει την εγγύηση φυλακισμένων φροντιστών παιδιών και ανθρώπων.


«Η συλλογή αυτή αντικατοπτρίζει μια διαφορετική μορφή γέννας στον σύγχρονο κόσμο» αναφέρει η Μαντόνα
Επίσης λέει σε ανακοίνωση της «Όταν ο Mike κι εγώ αποφασίσαμε να συνεργαστούμε σε αυτό το πρότζεκτ, έναν χρόνο πριν, ήμουν ενθουσιασμένη που θα είχα την ευκαιρία να μοιραστώ το όραμά μου για τον κόσμο ως μητέρα και καλλιτέχνης, με τη μοναδική ματιά του Mike. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι, το οποίο χτίσαμε μαζί από μια ιδέα. Ήθελα να εξερευνήσω την ιδέα της δημιουργίας, όχι μόνο τον τρόπο που βγαίνει ένα παιδί στον κόσμο μέσω της μητέρας του, αλλά και τον τρόπο που ένας καλλιτέχνης γεννάει δημιουργικότητα. Θέλαμε κυρίως να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία, για να ωφελήσουμε μητέρες και παιδιά, που το έχουν αυτή τη στιγμή ανάγκη».

Το πρώτο βίντεο που είδαμε από την συλλογή δείχνει το avatar της τραγουδίστριας να γεννάει ένα δέντρο.