Η νικήτρια του περσινού MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, μιλά στην εκπομπή «The 2night Show» και κάνει αποκαλύψεις για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της αναφέρει πως δεν νιώθει έτοιμη να αναλάβει μια κουζίνα και οτι δεν της αρέσει να την αποκαλούν με τον όρο σεφ.

«Οι συνήθειες δεν άλλαξαν, αλλά βελτιώθηκαν, μετά το ΜasterChef. Κι οικονομικά. Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό, αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ μία κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ. Φοβάμαι. Υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά πιστεύω, δεν θα το έκανα ακόμα. Θα έπρεπε όμως, για να ξεπεράσω τον φόβο μου».

Επίσης μίλησε για την προσωπική της ζωή και την σχέση της: «Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα».

Όσο για τους κριτές του παιχνιδιού μαγειρικής MasterChef, είπε: «Έχω κρατήσει πολύ καλή επαφή και με τους τρεις κριτές. Μέχρι στιγμής, δεν χρειάστηκε να τους ζητήσω βοήθεια, αλλά είμαι σίγουρη πως αν τους πάρω τηλέφωνο και τους ζητήσω κάτι, θα με βοηθήσουν».

Τέλος μιλώντας για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το παιδί που περιμένει είπε «Ταιριάζουν πολύ, έχουν απίστευτη χημεία με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο, εγώ θα γίνω νονά».