Η ιδιαίτερη περίοδος που διανύουμε έχει κάνει τη μάσκα το απαραίτητο αξεσουάρ της σεζόν, όλοι χρειάζεται να έχουμε τουλάχιστον μία, επομένως γιατί να μην διαλέξεις τουλάχιστον κάποια που να ταιριάζει με το στιλ και την προσωπικότητά σου; Ούτως ή άλλως, όλο και περισσότερα brands και σχεδιαστές δημιουργούν τις δικές τους μάσκες προσπαθώντας να καλύψουν τηνα νάγκη του κοινού να δώσει την προσωπική του πινελιά σε ένα -κατά τ’άλλα- στενάχωρο αξεσουάρ. Δες τι βρήκαμε.

Watermasks

 

Watermask, σε σχέδιο Σουζάνας Λασκαρίδη

Watermask, σε σχέδιο Άννυς Παπαδημητρίου

 

Watermask, σε σχέδιο Αλέξη Κυριτσόπουλου

Watermask, σε σχέδιο Kάτιας Δελατόλα

Watermask, σε σχέδιο Daniel Egneus

Οι Waterbags, το αγαπημένο ελληνικό brand με τσάντες που επιμελούνται αφιλοκερδώς σπουδαίοι καλλιτέχνες για να στηρίξουν απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, επιστρέφουν πιο επίκαιρες από ποτέ μέσα από το νέο limited edition project, τις Watermasks46 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές χάρισαν τα σχέδια τους και δημιούργησαν limited edition μάσκες που παράγονται στην Ελλάδα και είναι από 100% βαμβάκι. Με την αγορά κάθε Watermask, μια μάσκα ατομικής προστασίας δωρίζεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Δημόσιων Δομών Υγείας της Νησιωτικής Ελλάδας.

Benetton

Μάσκες με έντονα χρώματα, αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, διακοσμημένες με καρδιές ή με τυπωμένες λέξεις. Η Benetton κυκλοφόρησε τις δικές της μάσκες με στόχο να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας. Είναι σχεδιασμένες για να φοριούνται πάνω από τις χειρουργικές μάσκες και είναι διαθέσιμες online και στα καταστήματα της United Colors of Benetton από τις αρχές Ιουλίου.