Και εκεί που ο Professor βρίσκει την αγαπημένη του ξανά και όλοι είμαστε στην αναμονή για το τι θα γίνει η σειρά τελειώνει. Και σας ρωτάω είναι σωστά πράγματα αυτά; Και τώρα τι γίνεται; Ε λοιπόν η σειρά που μας ξενύχτησε (ναι αυτή που σε έκανε να πηγαίνεις με μαύρους κύκλους στη δουλειά) επιτέλους επιστρέφει. Το La Casa de Papel θεωρείται η πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά που κυκλοφόρησε παγκοσμίως στο Netflix το 2018. Σήμερα λοιπόν είδαμε ένα μικρό trailer της σειράς που πραγματικά μας συγκλόνησε και αναμένουμε να δούμε τα νέα επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.

 

Όσον αφορά το trailer, σίγουρα έχεις ακούσει το Bella Ciao που παίζει σε κάθε club, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη μουσική υπόκρουση. Μπορεί κάποια πρόσωπα να λείπουν από το trailer και να μας στεναχωρεί όμως άλλα πρόσωπα βρίσκονται ξανά και στο casting έρχονται να προστεθούν και άλλα άτομα που περιμένουμε πως και πως να γνωρίσουμε.

Και για εσένα που ο αγαπημένος σου ήταν ο Berlin να ξέρεις ότι επανέρχεται στο προσκήνιο, πιθανότατα σε ρόλο έκπληξη αφού τον βλέπουμε να μας κάνει νόημα να μείνουμε ήσυχοι.

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Úrsula Corberó (“Tokio”),Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán(“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo(“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (“Coronel Prieto”) και Mario de la Rosa(“Suarez”) οι οποίοι εμφανίζονται στο βίντεο στο πλευρό του δημιουργού της σειράς  Álex Pina και του σκηνοθέτη Jesús Colmenar.