Ο Asterix αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ήρωες που έγιναν γνωστοί μέσα από τα κόμικς και μαζί με τον πιστό του σύντροφο Οβελίξ έχουν μεγαλώσει ήδη αρκετές γενιές. Το παροιμιώδες γαλατικό χωριό που αντιστέκεται σθεναρά απέναντι στην παντοδύναμη ρωμαϊκή αυτοκρατορία είναι πάντα πηγή έμπνευσης και διασκέδασης. Όταν όμως συνδυάζεται με τα αγαπημένα PLAYMOBIL, μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπέροχο παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών για μικρούς και μεγάλους!

Η PLAYMOBIL HELLAS είναι γνωστό ότι παρέχει στην εγχώρια αγορά παιχνίδια υψηλής ποιότητας, που πάντα έχουν να προσφέρουν κάτι μοναδικό. Η τελευταία άφιξη όμως εμπεριέχει αρκετές δόσεις νοσταλγίας, αφού είναι αφιερωμένη στο γαλατικό χωριό που θυμούνται από παλιά οι μεγαλύτεροι και επιβάλλεται να γνωρίσουν τα παιδιά. Πρωταγωνιστές της νέας σειράς είναι φυσικά ο Αστερίξ και ο Οβελίξ. Μαζί τους όμως έρχεται ένας ολόκληρος κόσμος από το λατρεμένο κόμικ, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς fans.

Η νέα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL ASTERIX αποτελείται από το «Κυνήγι αγριογούρουνου», το οποίο περιλαμβάνει τον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τον τετράποδο φίλο τους Ιντεφίξ, το «Δεντρόσπιτο του βάρδου Κακοφωνίξ», ο οποίος  όμως είναι ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς, αλλά και τη «Σκηνή του Ρωμαίου Εκατόνταρχου», ο οποίος μαζί με τον στρατηγό καταστρώνουν νέο σχέδιο για να διώξουν τους Γαλάτες από το χωριό τους.

Φυσικά, από την σειρά δε θα μπορούσε να λείπει ο «δρουίδης Πανοραμίξ» με το μαγικό του ζωμό, στον οποίο και οφείλεται η υπεράνθρωπη δύναμη που διαθέτουν οι Γαλάτες, καταφέρνοντας να κρατούν απροσπέλαστα τα οχυρά του μικρού χωριού τους. Ο μεγαλύτερος κωδικός της σειράς «Η Γιορτή στο Γαλατικό Χωριό» περιλαμβάνει τους βασικούς πρωταγωνιστές, φιγούρες Γαλατών, την επιπλωμένη καλύβα του Αστερίξ και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Κέρδισε το πλήρως επιπλωμένο δεντρόσπιτο του Κακοφωνίξ

Τα παιχνίδια της σειράς είναι κατάλληλα για παιδιά από 5 ετών και θα ήταν κρίμα να μην παίξει μαζί τους και το δικό σου παιδί. Στην περίπτωση, βέβαια, που είσαι συλλέκτης PLAYMOBIL, το γαλατικό χωριό αποτελεί μια must προσθήκη για τη συλλογή σου! Τι θα έλεγες όμως για αρχή να αποκτήσεις ένα από τα σετ εντελώς δωρεάν;

Το ThatsLife και η PLAYMOBIL HELLAS ετοίμασαν έναν SUPER Διαγωνισμό, προκειμένου 3 τυχεροί να αποκτήσουν Το Δεντρόσπιτο του βάρδου Κακοφωνίξ από τη σειρά ASTERIX.

Ο Κακοφωνίξ είναι ο βάρδος του χωριού. Του αρέσει τρομερά να τραγουδάει και να παίζει τη λύρα του και δεν διστάζει να το κάνει σε κάθε ευκαιρία. Είναι, όμως, ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς. Όλοι πιστεύουν ότι τραγουδάει απαίσια, εκτός από τον ίδιο. Ο Κακοφωνίξ καταλήγει δεμένος σαν σαλάμι, κρεμασμένος από το κλαδί ενός δέντρου για να μη χαλάσει το γλέντι με τις παραφωνίες του. Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει το πλήρως επιπλωμένο δεντρόσπιτο του Κακοφωνίξ, μία γκάιντα, μία λύρα, μία άρπα και πολλά ακόμα αξεσουάρ για ατελείωτη διασκέδαση στο γαλατικό χωριό.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:

  •  Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο
  • Κάντε μια Κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook (σε public μορφή)

O διαγωνισμός μας θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2022.

269 Σχόλια

  1. Paulos Grammatogiannis

    Σας ευχαριστούμε πολύ για τα φανταστικά δώρα.