Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίσει να πειραματιζόμαστε με τα πρωτεϊνούχα ροφήματα, αφού αποτελούν ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας. Ειδικά στην περίπτωση που είσαι δραστήριος τύπος και προσπαθείς να χάσεις βάρος, ένα ρόφημα πρωτεΐνης θα σε διευκολύνει σημαντικά στη διαδικασία. Η πρωτεΐνη είναι αυτή που θα σου δώσει το αίσθημα πληρότητας που χρειάζεσαι και θα αποφύγεις την υπερκατανάλωση φαγητού.

Βρες τη γεύση που προτιμάς!

Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στην επιλογή πρωτεϊνούχου ροφήματος, πρέπει να είσαι προσεκτικός, προτιμώντας προϊόντα μιας αξιόπιστης εταιρείας, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, με βαθιά γνώση στα υποκατάστατα γεύματος. Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife Nutrition αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που διατίθεται σε 9 υπέροχες γεύσεις (Vanilla Crème, Smooth Chocolate, Strawberry Delight, Cookie Crunch, Banana CreamCafé LatteSpiced AppleFruits of ForestFree from RasberryWhite Chocolate).

Πρόκειται για μια εύκολη, γευστική και υγιεινή εναλλακτική λύση με υπέροχη κρεμώδη υφή από vegan συστατικά  με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χωρίς γλουτένη με 25 βιταμίνες και μέταλλα.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Κι επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δε γίνεται να μην βάλεις την πρωτεΐνη στην καθημερινότητα σου, το That’s Life έχει ετοιμάσει τον πιο «high-protein» διαγωνισμό γι’ αυτό το φθινόπωρο! 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 3 προϊόντα Formula 1 smooth chocolate ο καθένας για να μπουν σε… πρόγραμμα!

Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που ακολουθούν:

  • Κάνε Follow στο Instagram του @ThatsLife και της @herbalifenutrition.gr
  • Κάνε Like στη Facebook σελίδα του That’s Life
  • Κάνε Share το διαγωνισμό στο profile σου (public μορφή)
  • Άσε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο στο website

O διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου.

Κορυφαία προϊόντα διατροφής από τη Herbalife Nutrition

Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής, που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων διαθέτοντας σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέροντας στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια επιχειρηματική ευκαιρία από το 1980. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της Εταιρείας για την εξάλειψη της πείνας, η Herbalife Nutrition έχει αναλάβει επίσης τη δέσμευση να προσφέρει διατροφή και εκπαίδευση σε κοινότητες ανά την υφήλιο που έχουν ανάγκη.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Αντιπροσώπων Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.herbalife.gr

FACEBOOK  

INSTAGRAM

YOUTUBE

TikTok

* Για τον έλεγχο του βάρους: Η υποκατάσταση δύο από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος συμβάλλει στην απώλεια βάρους.

Για ισορροπημένη διατροφή και διατήρηση του βάρους: Η υποκατάσταση ενός από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους.

 

49 Σχόλια