Η Μελάνια Τραμπ γεννήθηκε το 1970 στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας και ξεχώρισε στο χώρο του μόντελινγκ. Παρόλα αυτά, όλοι πλέον τη γνωρίζουν ως σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ και Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

‘Ενα βιβλίο όμως έρχεται να ρίξει φως σε μια άγνωστη πτυχή της Μελάνια Τραμπ. Λίγοι μπορούν να φανταστούν πώς είναι να ζεις και να εργάζεσαι μέσα στον Λευκό Οίκο.

Οι άγνωστες πτυχές της Μελάνια

Ως εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στη συνέχεια προσωπάρχης της πρώτης κυρίας, η Στέφανι Γκρίσαμ αποκαλύπτει πολλά «μυστικά» στο βιβλίο της «I’ll Take Your Questions Now».

Η Μυστική Υπηρεσία ονόμασε «Ραπουνζέλ» την Μελάνια, αναφέρει η Washington Post. Όπως η όμορφη γυναίκα ήταν παγιδευμένη σε έναν πύργο, έτσι και η κυρία Τραμπ σπάνια έβγαινε από τα όρια του Λευκού Οίκου.

Η Post και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν αποκτήσει αντίγραφα του βιβλίου των 352 σελίδων της Γκρίσαμ, η οποία υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Παραιτήθηκε, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η πρώην προσωπάρχης της Μελάνια, φέρεται να γράφει στο βιβλίο της για τον θυμό που ένιωθε με τις αναφορές για τις απιστίες του συζύγου της, για την προτίμησή της να ταξιδεύει άνετα, καθώς φέρεται να άλλαζε μόλις επιβιβαζόταν στο Air Force One και για τις ανασφάλειες σχετικά με την προφορά της και το γράψιμο στα αγγλικά, που δεν είναι η μητρική της γλώσσα.

Διαβάστε επίσης:

Ζευγάρι η Angelina Jolie και ο The Weeknd; Φουντώνουν οι φήμες μετά το τρίτο ραντεβού τους