Σίγουρα ότι βλέπουμε στα social media δεν είναι έτσι και στην πραγματικότητα, και σε κάποιες περιπτώσεις απέχει πολύ. Εκτός από τα φίλτρα που χρησιμοποιούμε για να φαινόμαστε τέλειοι, πολύ είναι εκείνοι που παρουσιάζουν μια άλλη ζωή από την δική τους.

Η travel blogger, Lucy Tranos  αποφάσισε να δείξει στους followers της την πραγματική εικόνα στο νησί της Σαντορίνης. Η influencer βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και δουλειές καθώς έχει κάποιες συνεργασίες με brands που πρέπει να διαφημίσει. Η Σαντορίνη φημίζεται για το φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα της και την τρομερή θέα που ο καθένας θα ήθελε να χαζέψει, για αυτό και ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί είναι τεράστιος.

 

Η Lucy αποφάσισε να δείξει ποια είναι η διαφορά στις φωτογραφίες του Instagram και στην πραγματικότητα.

«Δείχνουμε την πραγματικότητα πίσω από την Οία, Σαντορίνη. Πιθανότατα θα είναι γεμάτη στο διάσημο ηλιοβασίλεμα στην Οία και ο κόσμος θα κάνει ουρά για να τραβήξει φωτογραφίες στα σημεία με τους Blue Domes εκτός και αν φτάσετε εκεί στις 7 π.μ. Η Οία είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο, αν και δεν είναι περίεργο που προσελκύει τόσα πολλά άτομα! Θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς τον κόσμο;!

Πηγαίνω στη Σαντορίνη κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 3 χρόνια και κάθε χρόνο έχει όλο και περισσότερο κόσμο! Ήταν ωραίο να το δεις άδειο το 2020, αλλά δεν ισχύει επί του παρόντος.. Αν θέλετε να ζήσετε τη Σαντορίνη με γαλήνια και πιο αυθεντική ατμόσφαιρα, θα πρέπει να μείνετε μακριά από τα «καυτά» φωτογραφικά σημεία που αναφέρονται και να χαθείτε στα σοκάκια Ή να μείνετε σε μοναδικά και αποκλειστικά ακίνητα στην Οία όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα από την ιδιωτικότητα της βίλας σας αλλά και να επισκεφτείτε άλλα χωριά όπως το Ημεροβίγλι, τη Μεσαριά, το Μεγαλοχώρι και τα Φηρά που είναι πάντα λιγότερο πολυσύχναστα!