Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να μεταμορφωθείς σε παραγματική πριγκίπισσα; Τώρα έχεις τη δυνατότητα αφού φέτος η Σίλια Κριθαριώτη πήρε έμπνευση από τις μπαλαρίνες και την αριστοκρατική τους κίνηση παρουσιάζοντας τη νέα της συλλογή για το φθινόπωρο – χειμώνα σε ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα. Η νέα της συλλογή έχει τίτλο Pas De Deux και παρουσιάστηκε στο Palais de Tokyo στο Παρίσι.

Συνεχίζοντας για 4η σεζόν τη συνεργασία με τον αναγνωρισμένο οίκο για τα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, η καταξιωμένη ελληνική εταιρία υποδηματοποιίας TSAKIRIS MALLAS κατασκεύασε μία σειρά από κομψά custom-made shoes που απογείωσαν τις πρωτοπόρα παραμυθένιες δημιουργίες της σχεδιάστριας.

 

Πολυτελές σατέν έντυσε τα εντυπωσιακά γοβάκια στις αποχρώσεις του ρομαντικού λευκού, του διαχρονικού μαύρου και του νεραϊδένιου ασημί, ενώ δεν έλειψε το nude που συνδέεται άρρηκτα με το μαγικό κόσμο του μπαλέτου ενώ κάθε custom-made ζευγάρι έφερε γκρο κορδέλες, δένοντας υπέροχα με τις ολοκέντητες δημιουργίες της σχεδιάστριας.