Πλέον οι βιντεοκλήσεις έιναι απαραίτητες τη σημερινή εποχή. Πραγματοποιούμε συναντήσεις, κάνουμε συνεντεύξεις για δουλειά, μιλάμε με φίλους ή επικοινωνούμε με πελάτες. Όποιος και αν είναι ο λόγος που κάνεις την βίντεοκλήση φρόντισε να το κάνεις σωστά με τα παρακάτω tips.

  1. Φρόντισε το το background σου. Ιδανικά μπορείς να επιλέξεις έναν χώρο ο οποίος δεν έχει τίποτα από πίσω για να μην κουράζει τον συνομιλητή σου στα μάτια. Επέλεξε λοιπόν έναν τοίχο άδειο και ετοιμάσου.
  2. Φως. Το φως σε μια βιντεοκλήση είναι σημαντικό. Αν δεν έχεις light ring τότε φρόντισε να μην έχεις το φως απέναντι σου γιατί δεν θα βλέπει τίποτα ο συνομιλητής.
  3. Σύνδεση. Επέλεξε την θέση σου σύμφωνα με το που είναι το router, όσο πιο κοντά στο router τόσο το καλύτερο.
  4. Ντύσου κατάλληλα. Αν πρόκειται για συνέντευξη τότε φρόντισε να ντυθείς σωστά. Αν είναι μια συνάντηση με τη δουλειά τότε μπορείς να επιλέξεις ένα πιο casual look.
  5. Να είσαι προετοιμασμένη. Είναι καλύτερο να είσαι στη συγκεκριμένη θέση τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν ώστε να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι δοκιμασμένα και δουλεύουν καλά παρά να τρέχεις τελευταία στιγμή.