Σίγουρα η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα προκειμένου να χαλαρώσεις έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα αλλά και να προετοιμαστείς για μια νέα συναρπαστική. Αν όμως θεωρείς ότι η χαλάρωση στη μέση της εβδομάδας είναι απαραίτητη τότε δοκίμασε το και μέσα στην εβδομάδα. Ένα ζεστό μπάνιο σε κάνει σίγουρα πιο ευτυχισμένη και παράλληυλα μετατρέπει το μπάνιο σου σε ένα ιδιωτικό σπα.

Συγκέντρωσε όλα τα βασικά

Capture

Για να χαλαρώσεις απόλυτα πρέπει να δώσεις βάση ακόμα και στο αφρόλουτρο σου. Μπορεί ένα απολύτως φυσικό συστατικό, εκτός από την  φροντίδα και τη λάμψη που αποδεδειγμένα προσφέρει στο σώμα σου, να προσφέρει φροντίδα και χαλάρωση στο πνεύμα σου; Ανακάλυψε την απάντηση γνωρίζοντας τη νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive Clay, με βάση τον άργιλο, και ζήσε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και εξισορρόπησης πνεύματος και σώματος! Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη φροντίδα του δέρματος. Τα μέταλλα που περιέχει θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Ο άργιλος βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές. Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloe vera και ελαίου τριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

 

 

Βρες την κατάλληλη θερμοκρασία

Σίγουρα ένα ζεστό μπάνιο είναι απαραίτητο για να χαλαρώσεις αν όμως είναι αρκετά ζεστό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζαλιστείς και σίγουρα δεν το θέλουμε αυτό.

Μουσική και κεριά

Μπορεί να φαντάζει σκηνικό από ταινία αλλά μόλις το δοκιμάσεις θα δεις που θα μπεις σε όλη αυτή τη χαλαρωτική διάθεση. Πρόσθεσε λοιπόν και μερικά κεριά και σβήσε το φως.

 

 

Μάσκα προσώπου

Πιάσε τα μαλλιά σου πάνω και άπλωσε μια μάσκα προσώπου! Όση ώρα χαλαρώνεις πρέπει να προσέξεις και το προσωπάκι σου!

Σημασία δεν έχει μόνο το μπάνιο

Αλλά και φυσικά η συνέχεια! Οπότε βγαίνοντας μπορείς να ξαπλώσεις να κοιμηθείς ή να απολαύσεις κουκουλωμένη την αγαπημένη σου σειρά!