Η πρώην παίκτρια του Survivor Σοφία Μαργαρίτη, κινείται νομικά κατά της παραγωγής για τραυματισμό που προέκυψε κατά την διάρκεια του ριάλιτι.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, η ίδια αποφάσισε να κινηθεί νομικά διότι ο τραυματισμός της είναι πολύ σοβαρός και δεν μπορεί καν να βαδίσει. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», λέγοντας πως έχει στείλει εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής αλλά δεν έχει δει κάποια απάντηση.

«Κάποια στιγμή, τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν στον γιατρό, την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής. Της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, εκείνη συνέχισε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει ένα συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της και τελικά, να τη δημιουργηθεί μετατραυματική αρθρίτιδα» λέει ο Απόστολος Λύτρας.


«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν μπορεί καν να βαδίσει. Κι όλο αυτό συνέβη από την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό ή έστω να την ακούσουν, καθώς δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους να μην αποχωρήσει και να συνεχίζει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους».

Σήμερα μίλησε η ίδια στην εκπομπή  «Mega Καλημέρα» και ανέφερε πως η εκτίμηση του τραύματος της έγινε από τους νοσηλευτές και οι ίδιοι της επέτρεψαν να συνεχίσει.

«Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα» είπε η ίδια.

Επίσης αναφέρει πως οι γιατροί της λένε οτι πρέπει να ξανακάνει επέμβαση και αυτή την στιγμή το δάχτυλό της είναι πρησμένο και έχει παραμορφωθεί.