Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, έδωσε σήμερα συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για το βιβλίο που ετοιμάζει να εκδώσει με στιγμές της ζωής της.

Ανάμεσα στα όσα είπε, τόνισε πως θα κάνει μήνυση στη Google γιατί της προσθέτει 10-15 χρόνια. «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Φανερά ενοχλημένη πρόσθεσε: «Με εξέθεσαν, γιατί όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”».

Επιπλέον μίλησε για την αγαπημένη της Ναταλία Γερμανού και εξέφρασε την δυσαρέσκεια της που δεν την βλέπει συχνά και της λείπει. Συγκεκριμένα είπε ότι «Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει “μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;”. Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει»