Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με μια φίλη μου που μου έλεγε πως εκείνος που γνώρισε ήταν πολύ καλός για να είναι αληθινός. Λίγο καιρό αργότερα μου είπε ότι τελικά χώρισαν γιατί επέστρεψε στην πρώην του. Μελετώντας πιο αναλυτικά την ιστορία καταλήξαμε στο ότι το “καλό παιδί” όπως τελικά είχαμε πει πως ήταν στην αρχή δεν ήταν τόσο καλό. Υπάρχουν σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν όντως είναι καλό παιδί ή μεταμορφωμένος. Ποια είναι αυτά;

Λέει κακίες με ευγενικό τρόπο

Όπως και να το κάνεις, ο άνθρωπος δεν κρύβεται. Αν έχει κακία μέσα του, θα την βγάλει. Και όταν λέμε θα την βγάλει, δεν θα κρατηθεί. Οπότε αν τον βλέπεις πως προσβάλει μεν, ευγενικά δε, να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα φύγει η ευγένεια.

Δεν παραπονιέται όταν του λείπεις

Έχεις δουλειά και το δέχεται αδιαμαρτύρητα; Τότε απλά δεν τον απασχολείς. Και αυτό λόγω του ό,τι έχει κάτι καλύτερο να κάνει, οπότε την γλυτώνει από την παρέα σου.

Αγοράζει μόνο ακριβά πράγματα

Πρόσεξε. Ακριβά. Όχι ωραία. Απλά ακριβά. Και πράγματα που δεν είναι καν του στιλ σου. Απλά τα παίρνει επειδή είναι ακριβά και τίποτα παραπάνω. Φιγούρα σαν να λέμε.

Κράζει τις πρώην του

Ένα καλό παιδί δεν αναφέρεται υποτιμητικά στις πρώην του, ακόμη και αν έχει χωρίσει άσχημα. Ο μεταμφιεσμένος σε καλό παιδί, μόλις πάει το θέμα εκεί κατεβάζει όλα τα επίθετα που γνωρίζει…

About The Author