Η swimwear & resort wear ετικέτα HeartbeatInk Gold Label εκφράζεται μέσα από τη γεωμετρία και τη σημειολογική δύναμη των ρούχων. Αποτελείται από πολυτελή μαγιό, εντυπωσιακά κιμονό, εμπνευσμένα καφτάνια και αιθέρια maxi φορέματα. Η δυναμική αισθητική, τα γοητευτικά μοτίβα, τα ιδιαίτερα πατρόν, η υψηλή ποιότητα και η άψογη εφαρμογή είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της HeartbeatInk Gold Label, η οποία ήδη από την πρώτη της κολεξιόν για το καλοκαίρι του 2017, ξεχώρισε.

CaptureCaptureCapture

Είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που σχεδιάζει, ράβει και παράγει με ηθικό τρόπο εξολοκλήρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Απευθύνεται σε γυναίκες με προσωπικότητα, χωρίς συγκεκριμένη ηλικία, που θα ενσωματώσουν τις έντονες δημιουργίες του brand στο δικό τους στυλ. Που αγαπούν τη μόδα, την πολυτέλεια, την άνεση και τη μοναδικότητα. Η ιδρύτρια και συν-σχεδιάστρια της HeartbeatInk Gold Label, Ινώ Μέη, εμπνέεται κυρίως από την τέχνη του tattoo και την ιερή γεωμετρία. Το όραμά της είναι να συμβάλλει με τις δημιουργίες στο να αισθάνονται οι γυναίκες ακόμα πιο ξεχωριστές και κυρίαρχες της εικόνας τους.

CaptureCaptureCapture

Τo HeartbeatInk Gold Label συμμετέχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς