Τα τελευταία χρόνια, η στάση των ανθρώπων απέναντι στα ζώα έχει αλλάξει ριζικά, αφού όλο και περισσότεροι επιθυμούν να βοηθήσουν ενεργά τους τετράποδους φίλους μας που δε στάθηκαν αρκετά τυχεροί ώστε να μεγαλώσουν σε ένα σπίτι με αγάπη. Μπορεί οι εθελοντές που προσφέρουν τροφή, μεταφέρουν πληγωμένα ζώα στον κτηνίατρο να έχουν αυξηθεί, απαιτείται όμως ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι και αυτοί που θα ήθελαν να βοηθήσουν τα ζωάκια που το έχουν ανάγκη αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Σε αυτό το σημείο, η οικογένεια του Pet City, μέσα από τη νέα καμπάνια Act Pawsitive έρχεται να ανοίξει το δρόμο της προσφοράς, διευκολύνοντας κάθε ζώο με κινητικά προβλήματα που δεν έχει βρει ακόμα το παντοτινό του σπίτι.

Γεμίζουμε καλαθούνες στα καταστήματα Pet City

Είναι γνωστό ότι τα Pet City αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για κάθε φιλόζωο εδώ και αρκετά χρόνια, αφού η εταιρεία δεν παραλείπει να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της σε κάθε ζώο που χρειάζεται βοήθεια. Αυτή την περίοδο όμως, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, προχωρά ένα βήμα παραπέρα σε συνεργασία με την Plus2Feet, στηρίζοντας ζώα με αναπηρία ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα αμαξίδια που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους. Ταυτόχρονα η ενέργεια των Pet City «Moving Together» καλεί κάθε φιλόζωο με ευαισθησία να δείξει έμπρακτα την αγάπη του, γεμίζοντας τις καλαθούνες που έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα με τροφή για ζωάκια που το έχουν ανάγκη. Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου κάθε κιλό τροφής που θα προσφέρουμε όλοι εμείς θα διπλασιάζεται από τα Pet City και θα δωρίζεται σε καταφύγια με ζώα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Μια πατούσα-καρδιά με μεγάλη σημασία

Όσοι ανήκουν στην κατηγορία αυτών που προτιμούν να προμηθεύονται online τα απαραίτητα για το κατοικίδιό τους και δεν επισκέπτονται συχνά τα καταστήματα, υπάρχει τρόπος να συμβάλουν χωρίς να αλλάξουν συνήθειες. Μπορούν να μπουν σήμερα στο site των Pet City και να πατήσουν τη μεγάλη πατούσα-καρδιά που θα βρουν στην κεντρική σελίδα. Όσες περισσότερες πατούσες συγκεντρωθούν στο petcity.gr, τόσο περισσότερα είναι και τα κιλά τροφής που θα μοιραστούν στα καταφύγια.

Πρόκειται για μια ενέργεια που όχι μόνο συμβάλλει στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος, αλλά ανταμείβει και όλους αυτούς που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν! Όσοι καταναλωτές κάνουν click στην πατούσα-καρδιά ανταμείβονται με extra έκπτωση 10% για παραγγελίες μέσω του www.petcity.gr ή από τα καταστήματα. Ταυτόχρονα, με μια επίσκεψη στο site είναι δυνατή και μια πρώτη γνωριμία με την Princess και τη Μαργαρίτα, δύο υπέροχα σκυλάκια από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου που θα αποκτήσουν μέσω της δράσης τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορούν να περπατήσουν ξανά με άνεση, όπως ακριβώς τους αξίζει!

Μάθε περισσότερα για την ενέργεια «Moving Together» μπαίνοντας στο www.petcity.gr 

ή στα social media

Pet City FACEBOOK

Pet City INSTAGRAM

Plus2Feet FACEBOOK

Plus2Feet INSTAGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published.