Τί θα πάρουμε αν “διαστραυρώσουμε” την Barbie με τον Oppenheimer; Μα φυσικά μια 68χρονη γυναίκα από την Μασαχουσέτη! Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Μία 68χρονη γυναίκα από τη Μασαχουσέτη, με το παρατσούκλι ‘Μπάρμπι’, έχει γίνει viral λόγω μιας ασυνήθιστης σύμπτωσης. Η κυρία αυτή, πρώην καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και περήφανη γιαγιά 5 εγγονιών, βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής, και όλα αυτά λόγω των ταινιών “Oppenheimer” και “Barbie”.

Το περιοδικό Slate πραγματοποίησε μια συνέντευξη με την κυρία Μπάρμπι (Μπάρμπαρα) Οπενχάιμερ, η οποία εξεπλάγην από την παγκόσμια αναγνώριση που έλαβε λόγω αυτής της τέλειας σύμπτωσης στα ονόματα των ταινιών. Παρά την αρχική αντίδραση πολλών που νόμιζαν ότι πρόκειται για αστείο, κατέληξε να παραδεχτεί ότι το επίθετό της πράγματι σχετίζεται με τον διάσημο φυσικό Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, καθώς ο σύζυγός της είναι μακρινός συγγενής της οικογένειάς του.

Η Οπενχάιμερ είπε: «Κάποιοι νομίζουν ότι κάνω πλάκα. Είχα μαθητές από το λύκειο, οι οποίοι με θυμήθηκαν μετά από πόσα χρόνια για να σχολιάσουν αυτή τη σύμπτωση με το όνομα μου. Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός πως οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν τόσο κοντά χρονικά και έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, με τον κόσμο να επιστρέφει και πάλι δυναμικά στα σινεμά».

Παρά τα παράξενα γεγονότα, η κυρία Οπενχάιμερ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τις ταινίες, δηλώνοντας ότι είδε και τις δύο και λάτρεψε τόσο την “Barbie” όσο και το “Oppenheimer”.

Διάβασε επίσης:

“Daniel”: Η κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τη χώρα!